توضیحات : در ماه دسامبر سال ۲۰۱۹ میلادی چندین مورد عفونت شدید تنفسی در شهر ووهان چین و استان هوبای گزارش شد. چند روز بعد از رد بیماری های تنفسی دیگر مشخص شد با ویروس جدیدی از خانواده کرونا ویروس مواجه هستند که ۷۰ درصد به ژنتیک بیماری سارس شباهت دارد. دوره نقاهت بیماری بین دو تا چهارده روز می باشد. سرعت شیوع ویروس کرونای جدید از آبله مرغان و سارس کمتر و از ابولا و مرس بیشتر است. مرگ و میر یا مورتالیتی ویروس کرونای جدید از ابولا، مرس و سارس کمتر است و از آبله مرغان بیشتر است. طبق گفته کمیسیون بهداشت ملی چین، ۸۰ درصد افراد فوت شده مبتلا به ویروس کرونای جدید بالای ۶۰ سال سن داشته اند. ۷۵ درصد از این فوتی ها دارای بیماری های زمینه ای مانند بیماری های قلبی و عروقی و دیابت بوده اند. در صورت مشاهده موارد مشکوک بیماری که تشخیص آن با پزشک می باشدارجاع جهت نمونه گیری و قرنطینه توصیه می شود.
دانشجویان گروه چینی دانشکده زبان دانشگاه تهران به همراه دکتر امین بذر افشان مدیر گروه زبان چینی این دانشکده، دستورالعمل پیشگیری از ویروس کرونا را ترجمه کرده و به رایگان در اختیار شما عزیزان قرار دادند.
توضیحات : طب سوزنی، وارد کردن سوزن هایی بسیار نازک در نقاط خاصی از بدن است. منشأ آن منسوب به کشور چین است و قدمتش به هزاران سال می رسد. اما این طب در دهه های اخیر، محبوبیت قابل توجهی در ایالات متحده و اروپا پیدا کرده است. بر طبق نظریه سنتی چینی، طب سوزنی روشی است که توسط آن، جریان انرژی یا نیروی زندگی که به qi یا Chi معروف است، در بدن به توازن می رسد. طب سوزنی کانال ها و مجراهای عبور انرژی را تنظیم می کند که منجر به تعادل انرژی در بدن می شود. در مقابل، پزشکان غربی، طب سوزنی را روشی مفید و موثر برای تحریک اعصاب و بافت های همبند می دانند. پزشکان غربی معتقدند که این تحریکات، باعث افزایش مسکن های طبیعی بدن و بهتر شدن جریان خون می شود.
توضیحات : امروزه آنچه که با شنیدن واژه ” پزشکى “یا ” طبابت” بى درنگ به ذهن اکثر ما خطور مى کند، مجموعه اى از روشهاى تشخیصى-درمانى است که در بیمارستانها ،درمانگاهها و اغلب مطبهاى پزشکان در ایران انجام مى گردد و به دانشجویان رشته پزشکى در دانشگاههاى کشور آموزش داده مى شود. این علم را”پزشکى رایج”یا “طب غربى”مى نامند ، چرا که در حال حاضر رایجترین سیستم درمانی در ایران است و از غرب منشا گرفته .اما در واقع ، طب غربى تنها یکى از رویکردهاى بشر به مسئله سلامت و بیمارى است. در کنار این روش ، شیوه هاى دیگرى از پزشکى نیز وجود دارند که با تفاوتهایى در اصول، قواعد و راههاى تشخیص و درمان ، سعى در بازگرداندن سلامتى به افراد بیمار و جلوگیرى از ایجاد بیمارى در اشخاص سالم دارند.