توضیحات : دومین کتاب طنز را تقدیم حضورتان می کنیم، این کتاب مجموعه ای است از ده ها شعر و مطلب و کاریکاتور سیاسی و فکاهی که امیدواریم مورد توجهتون قرار بگیره و شما را شاد و شنگول کنه! چون از قدیم گفته اند خنده بر هر درد بی درمان دواست. ما این کتاب را تقدیم حضورتان می کنیم که بخوانید و بخندید و شاد شوید تا شاید در این دوره وانفسا که از دکتر دارو و درمان خبری نیست، دردهای شما با خنده درمان شود! در این زمینه دوست طنزنویسی می گفت، برای پیاده کردن قانون طب ملی به مصداق ضرب المثل فوق الذکر باید از طنزنویسان استفاده کرد تا با طنز و شوخی و خنده دردهای مردم را درمان کنند! البته بشرطیکه این عمل با واکنش و مخالفت پزشکان مواجهه نشه! بهر حال دومین کتاب طنز را بخوانید، نظرتان را بدهید و منتظر سومین کتاب طنز که انشاالله در اواسط فروردین منتشر می شود، باشید.
توضیحات : یکی بود، یکی نبود. در روزگاران قدیم در یکی از سرزمین های جهان یک پادشاهی بود. این پادشاه نیز مانند تمام پادشاهان روی زمین، نسبت به زمان خود چندین سازنده و نوازنده و اتاق و کنیزکان و شاگردان و چاپلوسان و غیره داشت. این پادشاه نیز مانند پادشاهان هر زمان و هر مکان، هر وقت فرصتی از کارهای مهم مملکتی از قبیل شرکت در جشنهای افتتاحیه، سان گرفتن، ایراد نطق های نوشته دیگران و سیاحت پیدا می کرد، به شکار می پرداخت. پادشاه علاقمند به شکار به علت حساسیت زیاد به هوای بارانی، قبل از رفتن به شکار حیوانات مخصوصی که بصورت خصوصی در جنگل خصوصیش پرورش داده می شدند، منجم باشی را صدا زده و از او چکونگی هوا را می پرسید…
توضیحات : می گویند در روزگار خیلی قدیم یعنی در حدود ۲۵۰۰ سال قبل چند گوسفند بودند که در میان کوه و دشت و جنگل و درخت زندگی کرده و روزگار خود را با تفرج و گردشگری و رهروی در گل بوته ها و علفها و یونجه های سبز و سالم بسر می آوردند. این یک زندگانی ایده آل و غزیزی برای گوسفندان بود. تا آنکه گوسفندی پیدا شد که قوی تر و مکارتر از بقیه بود و ادعای چوپانی داشت و این وجود متفرعن که دارای غرایز خودپسندی و خودخواهی و خودبرتر بینی بود به وسایل مختلف سعی در منقضی کردن زندگانی طبیعی و غریزی آن موجودات داشت…
توضیحات : نمیدانم شما هم این جمله معروف را شنیده اید که گفته اند: “خنده بر هر درد بی درمان دواست!” اما جالب اینکه خیلی ها به خاطر همین خندیدن ها جان خود را از دست داده اند. فی المثل در روم باستان هنگامیکه سزار برای جمعی از لشکریانش سخن می گفت، تنی چند از سربازان دچار خنده بی مورد شدند و خنده آنها خشم سزار را به دنبال آورد که منتهی به مرگ آنها شد. بهرحال برای اینکه شما موردی برای خنده داشته باشید و دچار خنده بی مورد نشوید، مجموعه ای از کاریکاتورهای خیلی خنده دار را در برابرتان قرار داده ایم تا موجبات انبساط خاطر شما را فراهم آورده و اگر خدایی ناکرده آثار از غم و اندوه در چهره دارید جای آن را با شعف و شادی عوض کنید.
توضیحات : رئیس الروئسا، جناب رئیس جمهور شاد و شنگول در قاب صدا و سیما ظاهر گشتند و در حالی که کلید زیبای قفل مشکلات کشور را درون قاب جادویی با انگشت سبابه و شصت به نشانه قطعیت و وضوح کامل از آینده درخشان کشور، تکان میداد از فرط خوشحالی این جملات ناخواسته از زبان مبارک ایشان جاری شد:
اونچنان رونق اقتصادی ایجاد بکنم … اونچنان مردم درآمد سرشار در اختیارشون قرار بگیره! اصلا .. به این 45 هزار تومان نیاز نداشته باشند!
توضیحات : مهدی آذریزدی (آذر خرمشاهی)، نویسنده و بازنویس آثار کودکان، سال ١٣٠٠ در آبادی خرمشاه یزد به دنیا آمد. از کودکی همراه پدرش کشاورزی و باغبانی میکرد و پس از ۱۲ سالگی دو سال در مدرسه طلبگی درس عربی خواند. آنچه او میدانست از راه تحصیلات رسمی نبود. آذریزدی مدتی در چاپخانه علمی، کتابفروشیهای “خاور”، “ابن سینا”، “امیرکبیر”، “بنگاه ترجمه و نشر کتاب”، روزنامه “آشفته” و روزنامه “اطلاعات” کار کرد و سالهای سال به شغل غلط گیری نمونههای حروفچینی شده یا تصحیح کتاب مشغول بود. او از سال ۱۳۳۵ با نوشتن “قصههای خوب برای بچههای خوب” کار نویسندگی خود را آغاز کرد. “قصههای خوب برای بچههای خوب” مجموعهای از قصههای بازنویسی یا بازآفرینی شده از متون ادبی قدیم فارسی چون کلیله و دمنه، مرزبان نامه، سند بادنامه، سیاست نامه، گلستان، مثنوی و آثار عطار است. جلد اول “قصههای خوب برای بچههای خوب” با الهام از قصهای اثر “انوار سهیلی” پدید آمد. “لبخند”، “گربه ناقلا”،”خاله سوسکه”،”قصههای تازه از کتابهای کهن”، “مثنوی بچههای خوب”، “خاله قورباغه”، “گربه تبنل”، “شعر قند و عسل”، “لبخند”، “بافنده داننده”، “پنج افسانه” و “خیر و شر” از جمله آثار او است. آذریزدی توانست با جلد سوم “قصه های خوب برای بچه های خوب” درسال ۱۳۴۵ از یونسکو لوح تقدیردریافت کند و جلد چهارم وپنجم همین کتاب ازسوی شورای کتاب کودک درسالهای ۱۳۴۵، ۱۳۴۶ به عنوان کتاب ویژه سال شناخته شد.
شامل هزار و ده داستان فکاهی و لطائف و ظرائف و نکته سنجیها
توضیحات : خواجه نظامالدین عبیدالله زاکانی معروف به عبید زاکانی شاعر و نویسندهٔ طنزپرداز فارسیزبان قرن هشتم هجری است. علت مشهور بودن او به (زاکانی) نسبت داشتن او به خاندان زاکان است که این خاندان تیرهای از «عرب بنی خفاجه» بودند که بعد از مهاجرت به ایران به نزدیکی رزن از توابع همدان رفتند ودر آن ناحیه ساکن شدند. بنا به گفتهٔ تاریخ نویسان «عبید» در طول حیات خود لقبهایی را از أمراء وحکام زمان خود گرفتهاست. و اشعار خوب و رسائل بی نظیری دارد. عباس اقبال در مقدمه دیوان عبید مینویسد:
از شرح حال و وقایع زندگانی عبید زاکانی بدبختانه اطلاع مفصل و مشبعی در دست نیست.
اطلاعات ما در این باب منحصر است به معلوماتی که حمدالله مستوفی معاصر عبید و پس از او دولتشاه سمرقندی در تذکره خود، تألیف شده در قرن ۸۹۲ ه.ق.، در ضمن شرحی مخلوط به افسانه در باب او به دست داده و مؤلف ریاض العلماء در باب بعضی از تألیفات او ذکر کردهاست. معلومات دیگری نیز از اشعار و مؤلفات عبید به دست میآید. از مختصری که مؤلف تاریخ گزیده راجع به عبید نوشتهاست مطالب زیر استنباط میشود:
۱- اینکه او از جمله صدور وزرا بوده، ولی در هیچ منبعی به آن اشاره نشدهاست.
۲ – نام شخص شاعر نظام الدین بودهاست، در صورتی که در ابتدای غالب نسخ کلیات و در مقدمههایی که بر آن نوشتهاند وی را نجم الدین عبید زاکانی یاد کردهاند.
توضیحات : این کتاب در واقع گزیده ۶۱ سال کار ادبی ۱۳۸۵-۱۳۲۴ آقای محمد حاجی حسینیدر حوزه طنز است. که وی مدت ۳۵ سال (۱۳۸۵-۱۳۵۰) از آن مدت را در رادیوفعالیت داشته است. ایشان در حوزه طنز مطالبی برای برنامه های مختلف ازجمله صبح جمعه با شما، عصر جمعه، عصر پنج شنبه و راه شب به رشته تحریر درآورده اند. نویسنده این کتاب در نشریاتی مانند توفیق، خورجین، گل آقا و طنز پارسی نیزفعالیت داشته اند. ایشان در زمینه شعر کودک نیز دو جلد کتاب به نامهای” کیستان و چیستان” و” کیست آن ” را منتشر کرده است. اشعار منتشر شده درکتاب بهارستان طنز در واقع نقدی است از اوضاع و احوال اجتماعی، سیاسی،اقتصادی جامعه که به زیبایی در قالب طنز گنجانده شده و در برنامه هایمختلف رادیو از آنها بهره گرفته شده است..
توضیحات : این کتاب جالب، با لحنی بسیار جذاب و دیدنی و در قالب کاریکاتور، اتفاقات مربوط به مترو و مسافران مترو را توضیح میده. تمامی بخشهای این کتاب به صورت کاریکاتورهای طنز بوده و نحوه برخورد بعضی از مسافران با تکنولوژی های جدید در مترو را به تصویر کشیده است.
دانلود این کتاب جذاب و دیدنی به همه بازدید کنندگان توصیه میشود.
توضیحات : عمران صلاحی نوشتن را از مجلهٔ توفیق و به دنبال آشنایی با پرویز شاپور در سال ۱۳۴۵ آغاز کرد. سپس به سراغ پژوهش در حوزهٔ طنز رفت و در سال ۱۳۴۹ کتاب طنزآوران امروز ایران را با همکاری بیژن اسدیپور منتشر کرد که مجموعهای از طنزهای معاصر بود. او شعر جدی هم میسرود و نخستین شعر او در قالب نیمایی در مجلهٔ خوشه به سردبیری احمد شاملو در سال ۱۳۴۷ منتشر شد. صلاحی سپس در سال ۱۳۵۲ به استخدام رادیو درآمد و تا سال ۱۳۷۵ که بازنشسته شد به این همکاری ادامه داد. او همچنین سالها همکار شورای عالی ویرایش سازمان صدا و سیما بود. او در سال ۱۳۵۳ با طاهره وهابزاده ازدواج کرد که حاصل این ازدواج دو فرزند به نامهای یاشار و بهاره است. عمران صلاحی ساعت ۴ عصر ۱۱ مهر ماه سال ۱۳۸۵ با احساس درد در قفسه سینه راهی بیمارستان کسری شد و از آنجا به بیمارستان توس منتقل شد و در بخش سیسییو بستری شد. همان شب پزشکان از بهبود وضعیت وی قطع امید کردند و سحرگاه از دنیا رفت. ساعاتی پس از درگذشت وی جمعی از اعضای کانون نویسندگان ایران در برابر بیمارستان توس حاضر شدند. این کتاب مجموعه ایی از لطیفه های سیاسی جمع آوری شده از وی می باشد.
توضیحات : این کتاب جالب، با لحنی بسیار جذاب و دیدنی و در قالب کاریکاتور، قوانین راهنمایی و رانندگی و نحوه برخورد با این قوانین توسط رانندگان تهرانی رو توضیح میده. تمامی بخشهای این کتاب به صورت کاریکاتورهای طنز بوده و نحوه برخورد بعضی رانندگان و عابران با قوانین و مقررات رو به تصویر کشیده است.
دانلود این کتاب جذاب و دیدنی به همه بازدید کنندگان توصیه میشود.