توضیحات : مطالب کتاب حاضر در زمانهای مختلف و به مناسبتهای مختلف نوشته شده است. هم موضوعشان با هم فرق دارد و هم قالبشان. بیشترشان را میتوان طنز نامید و یکی دو تا را هم شوخی. شاید تنها ویژگی مشترک این مطالب لبخندی است که قاعدتاً باید بر لب خواننده بنشاند، اگر بتوان در این مقوله از قاعده سخن گفت.
عناوین مطلب کتاب:
– دیالکتیک
– بُزِ یهچیزی یهجا
– EQ
– به ایران نرو، آنفی!
– فرضیه
– دعوا
– حباب
– از فرمانداری تا شرکت برق
– جواهر مرند
– کارشناس
توضیحات : این کتاب کتابی است که در ساحه ای فن بیشتر روشنی می افکند زیرا نتیجه ای که از خواننده آن بدست می آید فن است یا به معنی دیگر، اختراع، تخیل و ابداع و نوآوری است که در این کتاب شکل میگیرد اما از صبغه دینی و علمی نیز نصیبه ای دارد زیرا صبغه دینی آن در قصه پیامبرانی نهفته است که حیوینات یاد شده در خدمت ایشان قرار داشته که اینگونه مطالب از تفاسیری چون قرطبی، منار، ابن کثیر و همچنین قصص الانبیا استفاده شده است.
توضیحات : میدانید تفاوت نیش با نیشتر چیست؟ نیش آزردن است؛ نیشتر هر چند دردناک است، ولی پرفایده… آنکه نیش هی زند، بدطینت است و کژدم صفت؛ آى کس که نیشتر میزند طبیعی است مشفق … نیش، کینه و دشمنی به بار می آورد؛ نیشتر، صحّت و سلامتی… نیش، زهر را به دل میچشاند، نیشتر سم را از درون بیروى می کشاند…. نیش، تلخ است؛ تلخی زهر … نیشتر هم تلخ است؛ تلخی دارو …این کتاب هفت داستان کوتاه را دربردارد که اولین و مهم ترین آنها نیشتر نام دارد. نویسنده کتاب یک روحانی جوان است و داستانها بیشتر در شرح و نقد محیط روحانیون است. داستان نخست(نیشتر) داستان به حکومت رسیدن یک ملایزاهد در دوره صفویه است. این کتاب سالها پیش در تهران و فقط یکبار چاپ شده است. ساختار و نثر داستان ها بی شباهت به آثار آل احمد نیست. خواندن این کتاب، به ویژه داستان اول آن را به همه توصیه می کنم.
توضیحات : این کتاب با استفاده از تخیل نویسنده٬ گرفتاری ها و رنجهای یک خر را بازگو میکند. در ابتدای این داستان که از زبان خر نقل می شود٬ می خوانیم: «من به یک کشاورز بد اخلاق و مغرور تعلق داشتم…اربابم تمام سبزیجات و میوههایی را که در طول هفته رسیده بودند٬ جمع میکرد و دررون سبدهایی بر پشت من گذاشته٬ مرا مجبور به طی کردن مسافت طولانی مینمود …با این وضع، من وقتی با زحمت میتوانستم حرکت کنم؛ این زن بدجنس بر پشت من، روی سبدها مینشست و مجبورم میکرد با همان حال تا بازار «لگل» که یک فرسنگ تا مزرعه فاصله داشت راه بروم. این کار هر بار مرا بیش از حد عصبانی و ناراحت میکرد، ولی از ترس چوب خوردن جرأت بیان آن را نداشتم… .» کتاب «خاطرات یک خر» که در ۱۵ فصل نوشته شده٬ دارای یک ژانر تخیل آمیز است که از این حیث به نظر میرسد قابلیتهای زیادی برای فیلم نامههای انیمیشنی دارد. «بازار روز»٬ «مخفیگاه»٬ «آتش سوزی»٬ «مسابقه الاغها»«سردابها»و «دزدها»از جمله فصول تشکیل دهنده کتاب به شمار میآیند.
توضیحات : مجموعه هفت قصه کوتاه در قالب طنز تلخ می باشد ، در مقدمه ی کتاب نویسنده که دچار خودسانسوری است ، نویسنده برای ذهن خود نام قصه گمنام را بر می گزیند و حتی به نام او یک آدرس ایمیل می سازد… در ادامه قصه هایی که بیشتر مضامین اجتماعی دارند روایت می شوند ، اولین قصه از این مجموعه ،\” مردی که پیغامی داشت \”می باشد …