توضیحات : نوشته ی حاضر، متشکل از چهار بخش، مروری است کوتاه بر زندگی چند زن پرآوازه در جنبشهای ترقی خواهانه ی قرن گذشته ی اروپا و آمریکا با دیدگاههای مختلف، دو سوسیالیست، یک آنارشیست و یک فیلسوف سیاسی، که به الگو یا اسطوره در عرصه ی اندیشه و کنش سیاسی تبدیل شده اند. هدف بررسی، دست یابی به درکی بیشتر و همه جانبه تراز تجربه ی زندگی آنان در بستر تاریخی اجتماعی ای است که افکار و اندیشه ها، اتحادها و گسستها، داوری ها و تصمیمات سیاسی و انتخابهای آنان در دوستی و عشق را شکل بخشید. تفاوت نوشته ی حاضر با انبوه کتابها و مقالات و پژوهشهایی که درباره ی این چهره های برجسته نوشته شده روشنی افکندن بر آن جنبه از زندگی آنها است که به عواطف امیال و رفتارهای آنها در روابط خصوصی و عاطفی می پردازد.
میتوان ادعا کرد که این جنبه از زندگی اسطوره ها به چند دلیل تا حدود زیادی در ادبیات سیاسی فارسی در سایه مانده است. اولین دلیل وجود تابوهای فرهنگی آغشته به مذهب در ایران مانند سایر فرهنگهای خاورمیانه است که کندوکاو در زندگی مشاهیر، به خصوص زنان روشنفکر و پرآوازه در عرصه ی ،سیاسی ادبی و اجتماعی را اصولاً مجاز نمی شمارد. دوم حفاظت ار حریم سیاسی و اخلاقی زنان مترقی و سوسیالیست است که دشمنان از لجن مال کردن آنها انبساط خاطر ویژه ای می برند…
توضیحات : رابطه جنسی یکی از ابعاد ارتباطی بین زن و مرد می باشد ( بعد اقتصادی،بعد عاطفی ، بعد فکری، بعدجنسی) و رابطه جنسی مساله عجیب و غریب و چندش آوری نیست که خانواده ها نسبت به آن بی توجه باشند. متاسفانه بسیاری از خانواده ها در آموزش مسئله رابطه جنسی به فرزندان خود کوتاهی می کنند. رابطه جنسی یک رفتار است ولی پانتومیم نیست و ما باید در رابطه جنسی هم، از کلام و بیان استفاده کنیم و به طرف مقابلمان بگوییم و از او بشنویم که ما برای یک رابطه جنسی لذت بخش به چه چیزی نیاز داریم. باورهای غلط را در مورد رابطه جنسی که از بچگی در ذهن ما نقش بسته با مطالب جدید علمی عوض کرده و رابطه جنسی لذت بخش را به رابطه جنسی خرافاتی تبدیل نکنیم.
فهرست کتاب : مقدمه – تکامل عشق – غریزه جنسی در کودک – تعلیم امور جنسی – خطاهای جوانی – عواقب – بلوغ – تکلیف شدن دختر – تکلیف شدن پسر – عشق – عشق چیست؟ – نزدیکی – شب زفاف – شگفتی زایش – درد زایمان – پرستاری زائو – سقط جنین – روزهای مصونیت از آبستنی – حسرت اولاد داشتن – منع آبستنی – عنن – سرد مزاجی زنان – بیماریهای جنسی – امراض مقربتی – روسپیگری
توضیحات : اسماعیل فصیح نویسنده ای است که اکثرا او را با ترجمه ها و رمان هایش می شناسند و در این میان توجه کمتری به مجموعه داستان های او شده است. عقد و داستان های دیگر شامل هشت داستان ( تولد، عشق، شهرک، عقد، خواب، حرکت، خرابات و مرگ) است. خواب دیدن یکی از عناصر مهم در بیشتر داستان هاست و قسمت هایی از اتفاقات در رویاهای قهرمانان بی نام کتاب نشان داده می شود. محوریت بیشتر داستان ها نبود عشق، نوعی پوچی، فرار از واقعیت، شک کردن به مسیر زندگی و سعی برای یافتن معنایی برای ادامه ی آن است. پس از خواندن کتاب متوجه می شوی که فصیح باز هم بخش هایی از خود ِ خصوصی اش را با داستان ها در هم آمیخته است.
توضیحات : عدم تمایل دانشمندان تا این اواخر به بررسی قویترین احساس آدمی زاده را منوط به پیچیدگی های سر در گم کننده اسرار عشق در برابر ذهن کاوشگر آدمی دانسته. آنان ( دانشمندان ) احساسات ( پست تری به تعبیر من ) غریزی مانند ترس ، خشم را با سنجش ضربان قلب ( مولوی در قرن هفتم در دومین تمثیل مثنوی به این شیوه – نبض گیری و فهم اسرار درون دخترک کنیزی که معشوقه پادشاه شد – پرداخته است !! ) شدت تنفس، انقباض عضلات ، مجموعه ای از عکس العملهای غیر ارادی ، اندازه گیری کرده و میکنند( امروزه هم مدرنازسیون ابزارآلات بهتری را عرضه داشته است ) اما او مدعی است که عشق اثری مشخص روی وسایل سنجش بجای نگذشته.
توضیحات : درباره ی عشق سخنان بسیاری گفته شده است و شاید کمتر کلمه ای مانند عشق دارای تعابیر متفاوت و متناقض در علوم مختلف باشد . در این کتاب الکترونیک سعی شده مطالبی مختصر در مورد عشق و جنبه های مختلف آن بیان شود. این کتاب شامل بخش هایی چون : عشق ، هوس ، کمیت و کیفیت عشق ، ابراز عشق ، ماجراهای حاشیه ای عشق و ازدواج می باشد.
توضیحات : ماجرا از یک شب سرد اسفند ماه سال ١٣۵۴ شروع شد. بالاخره بعد از دو روز زحمت شبانه روزی, کار تزیین خونه و تدارک تولد تموم شد. درست چند ساعت قبل از جشن. من که حسابی خسته و کثیف شده بودم به امیر پسر داییم که که تولدش بود و این همه زحمت رو به خاطر جشن تولد اون کشیده بودم. گفتم: من میرم خونه. یه دوش میگیرم. لباسام رو عوض میکنم و بر میگردم. امیر با اصرار میگفت: تو خسته ای خب همین جا دوش بگیر لباس هم تا دلت بخواد میدونی که هست. من بهانه آوردم و بالاخره قانعش کردم که باید برم و برگردم. راستش اصل داستان مسئله کادویی بود که باید براش میگرفتم، به هر صورت خودمو به خونه رسوندم و بعد از یه دوش آبگرم که بهترین دوای خستگی من تو اون لحظه بود، لباس پوشیدم و آماده حرکت شدم …
توضیحات : اریک فروم در کتاب درخشانش با عنوان «هنر عشق ورزیدن» مینویسد: عشق با دو چیز شناخته میشود: عمق ارتباط متقابل و شادی. و در ادامه تبیین میکند که هر گاه رابطه یا حسی را دیدیم که از این دو خالی است، نام عشق را باید از آن باز پس بگیریم. باز هم بحث بر ارزشگذاری و بی اهمیت شمردن رابطههای متنوع انسانی نیست. طیفی از کششها یک زن و مرد را به هم نزدیک میکند اما تنها یکی از آنها عشق نام دارد. دوستی، محبت، مهرورزی، جاذبههای روحانی، جاذبههای جسمانی و … هزار جور نام دیگر را میتوان برای هر یک از این کششها پیدا کرد اما یکی و تنها یکی عشق نام دارد و اریک فروم به ما میگوید که شاه علامتها چه هستند