توضیحات : کل ساختار بدن انسان شامل سر، گردن، تنه (سینه و شکم)، بازوها، دستها، دو ساق پا و پاها میشود. هر قسمت بدن متشکل از انواع مختلف سلول است. اجزای سازندهی بدن انسان نشاندهندهی این است که بدن از تعدادی عناصر خاص در نسبتهای مختلف تشکیل میشود. بدن انسان ناهنجاریهای آناتومیک غیر پاتولوژیک را میتواند نشان دهد. فیزیولوژی بر روی سیستم اعضای بدن و عملکردشان متمرکز است. سیستمها و مکانیزمشان در راستای حفظ هومئوستاز بدن نقش دارند.
توضیحات : سعی بر آن داشتیم تا با نگارش این کتاب راه نوینی برای تمامی دانشجویان تربیت بدنی بگشاییم تا به سمتی هدایت شوند، که علم نوین جهانی در آن گام گذاشته است. هدف ما این است، موضوعاتی عنوان کنیم که برای دانشجویان کوشای کشورمان از تازگی بیشتری برخوردار باشد، و آنها را به سمتی هدایت کند تا تشویق و ترغیب به چاپ کتاب یا انتشار مقاله از سطوح پایین کنند. کتاب پیش روی شما بیش از اینکه ترجمه از متون خارجی باشد، بحث ها و تئوری هایی بود که توسط خودمان جمع آوری شد و با کمک از مقاله، کتب خارجی و داخلی تکمیل گردید. در کتابی که میخوانید سعی شده است جدیدترین مباحثی که در کشورهای مدرن در حال تحقیق است گنجانده شود، البته که از متون داخلی نیز به وفور استفاده گردیده و یاری جسته ایم. سعی گشته مطالب در یک قالب جدید و به دور از مطالب تکراری کتب مختلف گردآوری شود، تا خواندن آن برای خواننده آزاردهنده و خسته کننده نباشد. تمامی مباحث حد المقدور خلاصه بوده و به یک جمع بندی قابل فهم رسیده است. ما سعی بر آن داشتیم که داشته ها و علم خود را در اختیار شما بگذاریم و هدف مان باز کردن راهی بود تا دانشجویان دیگر نیز با افزودن به علم خود و تحقیق های بسیار، تلاش و پشتکار فراوان در این عرصه پا بگذارند تا پیشرفت در علم تربیت بدنی فراگیر شود. آرزومندیم تا فعالیت ها در عرصه ی کتاب نویسی و انتشار مقاله، فزونی بگیرد. چرا که علم تربیت بدنی به تحقیق و پژوهش نیازمند است. سعی کنید علم خود را افزایش داده و با مطالب جدیدتر پا به عرصه بگذارید، هیچگاه از پیشرفت در علم خسته نشوید، زیرا موفقیت هر انسانی در گرو تلاش و پشتکار اوست. ایده های نو را جدی بگیرید و درباره اش تحقیق کنید چرا که تحول هر انسانی با بروز اهداف جدید شکل میگیرد. برای خود و علم تان دل بسوزانید و به سوی آینده ای درخشان گام بردارید که آینده از آن شماست.
توضیحات : بدن انسان برای اینکه بتواند نقش خود را به طور مؤثر در زندگی ایفا کند باید از آمادگی جسمانی خوبی برخوردار باشد یعنی به طور مداوم انرژی لازم را در اختیار داشته باشد تا بتواند وظایف خود را به نحو احسن انجام دهد. وقتی سخن از آمادگی جسمانی به میان میآید مقصود از آن داشتن چنان قلب، رگهای خونی و ششها و ماهیچههایی است که بتوانند وظایف خود را به خوبی انجام دهند و با شور و نشاط تمام در فعالیتها و تفریحات سالمی شرکت کنند که افراد عادی و غیر فعال از انجام آنها ناتوانند. عوامل متعددی در آمادگی جسمانی مؤثر است اما چهار عامل بیش از عوامل دیگر در این میان ایفای نقش میکنند این عوامل عبارتاند از (نیروی ماهیچه، استقامت ماهیچه، انعطاف ماهیچه و استقامت قلبی ریوی) می باشد.