توضیحات : کتاب دانستنیهای پزشکی مواردی از قبیل “آداب طب و پزشکی در اسلام”، “اسلام پزشک بیدارو”، “چگونه بخوریم تا سالم بمانیم” و “خوردنیها و آشامیدنیها از نظر پیشوایان علم و دین” را براساس طب سنتی و آیات و روایات مورد بحث و بررسی قرار میدهد.
در بخشی از کتاب دانستنیهای پزشکی میخوانیم: یکی از اصحاب میگوید که حضرت موسی بن جعفر (ع) فرمود: مرزه داروی امیر المؤمنین علی (ع) بود و آن حضرت میفرمود: مرزه در معده پرزهایی مانند پرزهای حوله ایجاد میکند. شخصی از رطوبت، خدمت حضرت موسی بن جعفر شکوه کرد. حضرت به او دستور داد مرزه را بکوبد و ناشتا از آن بخورد. سرشاخه گلدار مرزه، معطر و نیرودهنده است. مرزه عمل هضم را آسان میکند و بهعلاوه مقوی معده، مدر و بادشکن نیز هست. در سوء هاضمه، زردی، حالات بحرانی آسم و نفخ، اثر معجزه آسایی دارد. لوسیون (آب حاوی ماده دارویی) آن در زخمهای دیر علاج، و جوشانده آن در رفع دردهای روماتیسمی، دردهای عصبی، و نیز تقویت جسمانی کودکان ضعیف و یا مبتلا به راشیتیم (نرمی استخوانها) بهکار برده میشود.
توضیحات : کتابی که پیش روی شماست به معرفی طب سنتی و آشنایی با درمان انواع بیماری های عمومی و تخصصی می پردازد و روشهای سریع درمانی در طب سنتی با استفاده از گیاهان دارویی را به شما معرفی می کند. در این کتاب سعی شده تمام مباحث و موضوعات عمومی را که اکثر مردم با آن مواجه می شوند در بر گیرد و تا حد امکان روش های درمانی سریع تر و راحت تر را به شما پیشنهاد کند. لذا با خواندن این کتاب و آشنایی هرچه بیشتر با طب سنتی و روش های درمانی آن توصیه می شود با دقت عمل کنید تا نتیجه مورد نظر را دریافت کنید.
توضیحات : مطالبی که ارائه میشود هنوز در دنیا مخالفین زیادی دارد و البته موافقین پر و پا قرص خود را هم دارد. بهترین کار این است که عادلانه و بدون پیشداوری آنها را مطالعه کرد و اگر درست و معقول بود آنها را پذیرفت و به کار گرفت. امروز به پزشکی مکمل و جایگزین صرفا به عنوان یک تکنیک یا روش درمان نگاه نمیشود بلکه آن را به عنوان یک پدیده اجتماعی در نظر میگیرند. اگرچه نوآوریهای طب کلاسیک یا رایج از بالا به پایین است. یعنی در مراکز تحقیقاتی و پژوهشی و صنعتی (کارخانهجات داروسازی و تجهیزات پزشکی) روشها، داروها و وسایلی برای درمان ابداع میشود، از صافیهایی میگذرد و بعد به سطح اجرا در میآید ولی در پزشکی مکمل و جایگزین جریان عکس آن میباشد و نوآوری از پائین به بالا است. یعنی “مردم” روشهای درمانی پزشکی جایگزین و مکمل را میخواهند و اشاعه آنها است که سازمانهای آموزشی و اجرایی و درمانی را ناچار از پذیرش این روشها میکند.
توضیحات : سید محمود موسوی دهسرخی ( زاده ۱۳۰۷ در مبارکه ) از فقهای معاصر شیعه بود. او در سال ۱۳۰۷ در روستای دهسرخ از توابع شهرستان مبارکه اصفهان در خانواده ای مذهبی دیده به جهان گشودند ودر اوایل کودکی پدرشان را از دست دادند و با مادر خود زندگی میکردند وی پس از طی مقدمات تحصیل در اصفهان و قم عازم نجف گردید.باچهار نفر که ایشان و مادر وخانوادشان بودند وارد نجف شدند ودوسال در یک اتاق اجاره ای زندگی کردند وپس از ان یک منزل سی وشش متری اجاره کردند ودر این منزل بودند تا آنزمان که ایشان را از عراق بیرون کردند. از جمله تالیفات او میتوان کتاب «مفتاح الکتب الاربعه» را نام برد. حضرت آیتالله العظمی خویی در مقام این کتاب شریف فرمودهاند: تا به حال کسی در این روش بر ایشان پیشی نگرفتهاست و آرزو داشتم یکی از طلاب حوزه این کار را انجام دهد و چشم من از تالیف این کتاب روشن شدهاست. و از دیگر تالیفات دهسرخی کتاب «رمز المصیبه» میباشد این کتاب شریف در سال ۱۴۱۲هجری قمری به زیور طبع اراسته شدهاست این کتاب یکی از کامل ترین وجامع ترین مقاتل است که تا کنون نوشته شدهاست. و از دیگر تالیفاتی که از او وجود دارد میتوان کتابهای: یاتی علی الناس زمان معجم الملاحم والفتن، ایضاح الطریقه، ترجمه سراج المبتدئین، مفاتیح الصحه، رمز الجلی، رمز الصحه، النساء فی الاسلام، کشکول موسوی دهسرخی، هدایه الطالبین، الجمان الحسان فی احکام القران، خلاصه المفتاح و…. را نام برد.