• دانلود کتابهای الکترونیک مختلف و متنوع با کمترین حجم ممکن
  • قرار گرفتن کتابها در سرور اختصاصی پارس بوک با لینک مستقیم
  • امکان ارسال لینک کتابهای جدید به ایمیل شخصی شما
  • رکورددار تعداد اعضا با بیش از 170 هزار عضو فعال
  • به روز رسانی مداوم سایت با کتابهای جدید ( هر روز یک کتاب جدید )

فرگشت

دانلود کتاب خانه غاری انسان پکن

تاریخ : ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰

توضیحات :  کتاب حاضر در زمینه یکی از علوم طبیعی یعنی علم زیست شناسی می باشد. علم زیست شناسی به علت وجود یک زمینه مساعد در قرون ۱۹ و ۲۰  به سرعت رشد و تاثیر خودرا در همه زمینه های گوناگون علمی  به روشنی ثابت و تاکید کرده است. علم زیست شناسی مساله پیدایش انسان را به یاری علوم سه گانه دیرین شناسی، جنین شناسی و تشریح مقایسه ای مورد مطالعه قرار داده است. مذاهب و ادیان همگی در مورد مساله پیدایش انسان ره افسانه و خرافات رفتند و بناچار موضع ضدعلمی گرفته اند. علم زیست شناسی با استناد به مدارک و شواهد علمی متعدد مدلل ساخته که “انسان محصول تکامل تدریجی و طولانی یک شاخه از میمون های پیشرفته است” و قاطعانه بی ارزشی و غیرعلمی بودن نظریه “خلق الساعه” را اعلام نموده است.

دانلود کتاب داروین و انتخاب طبیعی

تاریخ : ۶ اسفند ۱۳۹۸

توضیحات : سر چارلز شرینگتون می گوید برای تعطیلات تابستان به خانه مادری برگشته بودم، مادرم مرا متقاعد کرد که اصل انواع داروین را بخوانم؛ او می گفت : “این کتاب در جهان را نیمه باز گذاشته.” مادر شرینگتون به راستی درست می گفت هیچ نظریه دیگری در پهنه دانش اینچنین ضربه مهیبی به فهم ما از طبیعت نزده است. نظریه داروین انقلابی ترین نظریه بود که با اطمینان زیادی تبیینی طبیعی از وجود انسان به دست می داد.توماس هاکسلی یکی از دوستان نزدیک داروین بعد خواندن کتاب اصل انواع می-گوید:” چقدر احمق بودم که زودتر بدین فکر نیفتادم

دانلود کتاب سیری نوین در فرگشت و اسرار مغز

تاریخ : ۲۸ آذر ۱۳۹۸

توضیحات : مجموعه پیش رو مطالبیست که در گروه Evolution توسط اینجانب بر گرفته از کتب انگلیسی ٢٠١۵ تا ٢٠١٧ ، مقالات ، میکس و نگارشی دوباره ارائه گردیده است. همه مطالب خط به خط رفرنس معتبر دارد ولی بدلیل اینکه این مجموعه فقط برای دسترسی آسان مخاطبان این گروه به موضوعات مختلف تهیه و تنظیم شده و کتاب نیست از ذکر منابع خودداری گردیده است ضمناً فصلها براساس مطالب ارائه شده تنظیم گردیده اند.

دانلود کتاب فرگشت انسان

تاریخ : ۱۶ خرداد ۱۳۹۶

توضیحات : شکلِ آغازین این کتاب در سال ۱۳۸۱ برای دانشجویان درس تکامل دانشگاه تهران نوشته شد و با نام «نسل هیولا» شهرتی یافت. این متن بعدها چند بار مورد بازبینی قرار گرفت و تا پای چاپ پیش رفت، تا آن که به تازگی یکسره بازنویسی شد تا یافته‌های تازه درباره‌ی تکامل انسان را نیز در خود بگنجاند. کتاب کنونی، روایتی است زیست‌شناختی از ظهور و دگردیسی گونه‌ی انسان، چنان که از زاویه‌ی نظریه‌ی سیستمهای پیچیده نمایان می‌گردد. مسیرِ تکامل نخستی‌ها و گونه‌های نیای انسان، نظریه‌ها درباره‌ی پیدایش انسان هوشمند کنونی، و طرح پرسشهایی درباره‌ی صفتها و ویژگیهای ریختی و رفتاری انسان –از شکل چشم و مو و چهره‌ی آدمیان گرفته، تا راه رفتن بر دو پا و پیدایش زبان- مسائلی هستند که در این کتاب مورد بحث قرار گرفته‌اند. در این کتاب سیر تحول گونه‌ی انسان از نیاکان دوردستِ آن تا ظهور نخستین نشانه‌های زندگی کشاورزانه بررسی شده است.

دانلود کتاب تکامل چیست؟

تاریخ : ۱۸ بهمن ۱۳۹۵

توضیحات : در میان زیست شناسان تکاملی قرن بیستم و طرفداران داروین، بی تردید ارنست مایر در جایگاه نخست قرار می گیرد. او  در عمر طولانی خود بیش از هر زیست شناس دیگری نظریه داروین را تبلیغ نموده و از آن دفاع کرد تا جایی که او را داروین قرن بیستم، یار نزدیک  داروین و منتقدان او را بولداگ داروین می نامیدند. البته او بیولوژیست کم کاری نبود. او در سفرهای خود دهها پرنده جدید را شناسایی، نامگذاری و طبقه بندی نمود و به این ترتیب مقالات و کتب ریادی تالیف کرد (سیزده کتاب و بیش از سیصد مقاله). صرف نطر از عقاید و نظریات مایر، شرح زندگی او برای تمامی دانشمندان و جویندگان علم و دانش بسیار آموزنده و تاثیر گذار است. به طور مختصر تکامل چیست خوانندگان عادی و بدون دانش تخصصی درباره تکامل (فرگشت) را با این مفهوم آشنا می سازد.

دانلود کتاب فرضیه شجره و خلقت نخستین انسان ها

تاریخ : ۲۳ مهر ۱۳۹۵

توضیحات :  داروینیسم مجموعه‌ای از جنبش‌ها و مفاهیم مربوط به ایده‌های تغییر شکل گونه‌ها یا تکامل است که برخی از ایده‌ها با ارتباط به کار چارلز داروین است. مفهوم داروینیسم در طول زمان تغییر پیدا کرده‌است و بسته به اینکه چه کسی و در چه زمانی از این اصطلاح استفاده می‌کرده‌است، معانی مختلفی داشته‌است. در ایالات متحده داروینیسم اغلب توسط آفرینش‌گرایان به عنوان یک اصطلاح تحقیرآمیز در اشاره به باورهایی مثل طبیعتگرایی ماوراءطبیعی مورد استفاده قرار می‌گرفت، اما در بریتانیا این اصطلاح مفهوم منفی نداشت و به صورت آزادانه به عنوان یک بخش جزئی در برخورد با تکامل و به طور ویژه در تکامل توسط انتخاب طبیعی استفاده می‌شد. کتاب با آوردن نتایج تحقیقات متعدد علمی ابطال داروینیسم را منطقا و عقلا اثبات می کند و سپس در پاسخ به پرسش چی به جایش در تلاش برای ارائه نظریه جایگزینی برای آن از دل قرآن بر می آید و با آوردن آیات متعدد فرضیه جدیدی را مطرح می نماید که …

دانلود کتاب تکامل

تاریخ : ۱۴ بهمن ۱۳۹۳

توضیحات : در سال ۱۸۵۹ یعنی اندکی بیش از ۱۰ سال قبل کتاب داروین تحت عنوان بوجود آمدن انواع بوسیله انتخاب طبیعی منتشر شد. این کتاب که عصر نوینی را در زیست شناسی بنیان نهاد متضمن فرضیه تکامل انواع موجودات زنده در طی دورانهای تاریخ زمین بود. انسان نیز از فرآورده‌های تکامل طبیعی است و تکامل تدریجی آن از میمون‌های آدم‌نما بوسیه فسیل‌های بدست آمده بخوبی مشهود است….بدین ترتتیب تکامل تکنیک شروع شده، که در آن بجای اندام‌ها از ابزارها استفاده می‌گردیده و بتدریج تکامل همه جانبه‌ای یافته است…. سرنوشت آینده انسان که خود بوسیله تکامل فرهنگی، منطقه اکولوژیکی جدید منحصربه فردی را بوجود آورده است و هر روز در مقابل مسائل بغرنج‌تری قرار می‌گیرد، و آینده او نیز بدان مربوط است، بستگی بدان دارد، که تا چه حد بتواند اشتباهات خود را شناخته و آن‌ها را جبران نموده از تکرارشان خودداری نماید.

فصل اول: شواهدی مورد تکامل: شواهد رفتاری، هومولوژیکی، دیرین‌شناسی، جغرافیایی، اندام بدن

فصل دوم: تکامل علتی: مباحتی درباره داروینیسم و لامارکیسم

فصل سوم: تکامل وراثتی: جهش، ژنتیک، انتخاب طبیعی و…

فصل چهارم: مثال‌هایی درباره انتخاب طبیعی: حشرات فاقد قدرت پرواز، پدیده مقاوم شدن باکتری‌ها و ویروس‌‌ها و…

فصل پنجم: تکامل اکولوژیک

فصل ششم: رقابت افراد در یک گونه

فصل هفتم: تشکیل نژاد و گونه‌ها

فصل هشتم: تکامل خارج گونه‌ای

فصل نهم: نمونه‌های باقی‌مانده از عهد باستان

فصل دهم: انقراض نسل

فصل یازدهم: برگشت‌ناپذیری

فصل دوازدهم: تکامل فرهنگی و موقعیت خاص انسان

دانلود کتاب تکامل و ژنتیک

تاریخ : ۱۹ شهریور ۱۳۸۹

توضیحات :  آیا حقیقت دارد که یک سری سلول‌های ریز به خودی خود در دریا پدید آمدند و بعد تبدیل به ماهی، خزنده و در نهایت انسان شدند؟ مگر می‌شود انسان با باکتری و  گیاه و پرنده فامیل باشد؟ آیا درست که انسان و میمون و شامپانزه از یک خانوادهٔ مشترک هستند؟ این حرف‌ها   ادعاها بر اساس چه مدارکی و اساساً برای چه هدف و منظوری بیان می‌شوند؟ پاسخ به این سوالات و نیز پرسش‌های پیاپی که ذهن شنودگان و خوانندگان نظریهٔ داروین را به خود مشغول می‌دارد، نیاز به پیش‌ زمینه‌هایی دارد. ما در این کتاب تلاش کرده‌ایم به طور خیلی خلاصه به این موارد بپردازیم و گرچه ادعای کامل بودن نداریم، اما تلاش خود را کرده‌ایم و امیدوارم کسانی که این پرسش‌ها نیز در ذهن آنها وجود دارد، با خواندن کتاب تا حدودی به جواب قانع‌کننده‌ای برسند. پیش از آغاز بهتر است این جملهٔ کلیدی و مهم نظریه را به خاطر بسپارید: طبیعت به هیچ عنوان به دنبال تکامل دادن موجودات نیست، بلکه تنها موجوداتی قادر به زنده ماندن و تکثیر هستند که همزیستی بیشتری با این تغییرات کسب کرده باشند. نظریهٔ تکامل یا صحیح‌تر  بگوییم فرگشت۱، توضیح می‌دهد که چگونه نسل همهٔ موجودات از باکتری گرفته تا گیاه و انسان، همواره به دلیل جهش‌های ژنتیکی در حال تغییر و تحول هستند و این تغییرات گرچه بسیار جزئی و ناملموس هستند، اما  ر طول زمان طولانی (مثلاٌ دویست میلیون سال)، به تغییرات اساسی تبدیل می‌شوند و موجودی متفاوت را پدید می‌آورند. اشتباه بسیاری از منکران نظریهٔ فرگشت (تکامل) این است که تصور می‌کنند این نظریه ادعا  می‌کند موجودات تک‌سلولی بر اثر اتفاقات عجیب تبدیل به ماهی شده‌اند، بعد بالهٔ آنها ناگهان تبدیل به دست و پا شده و حیوان از آب بیرون آمده و روی خشکی شروع به خزیدن یا راه رفتن کرده است! اگر می‌خواهید جواب پرسش‌های خود را در مورد نظریهٔ فرگشت (تکامل) بیابید، کتاب حاضر را از اول تا به آخر به طور کامل بخوانید.  فرایند تغییر در گونه‌های حیات در اثر گذشت زمان و در طول نسل‌ها تکامل گفته می‌شود. رشته زیست‌  شناسی تکاملی به بررسی اینکه چگونه و چرا این تکامل اتفاق می‌افتد می‌پردازد. نظریه تکامل در سال ۱۲۳۸ هجری شمسی (۱۸۵۹ میلادی) و با انتشار کتاب «درباره مبدأ گونه‌ها» توسط چارلز داروین بوجود آمد.  اکتشافات بعدی در زمینه نحوه جهش ژن‌ها به همراه پیشرفت‌ها در رشته «ژنتیک جمعیت» توضیحات بیشتری در زمینه نحوه عملکرد تکامل فراهم آورد. از زمان داروین شواهد مبنی بر این نظریه به‌طور قابل ملاحظه‌ای  محکم‌تر و فراگیرتر شده‌است و علوم زیست‌شناختی اخیر چون ژنتیک، بیوشیمی، فیزیولوژی، بوم شناسی، رفتارشناسی جانوری و به ویژه زیست‌شناسی مولکولی با فراهم آوردن شواهد محکم‌تر و جزئیات بیشتر بر  نظریه تکامل صحه گذاشته‌اند.