توضیحات : کتاب حاضر در زمینه یکی از علوم طبیعی یعنی علم زیست شناسی می باشد. علم زیست شناسی به علت وجود یک زمینه مساعد در قرون ۱۹ و ۲۰ به سرعت رشد و تاثیر خودرا در همه زمینه های گوناگون علمی به روشنی ثابت و تاکید کرده است. علم زیست شناسی مساله پیدایش انسان را به یاری علوم سه گانه دیرین شناسی، جنین شناسی و تشریح مقایسه ای مورد مطالعه قرار داده است. مذاهب و ادیان همگی در مورد مساله پیدایش انسان ره افسانه و خرافات رفتند و بناچار موضع ضدعلمی گرفته اند. علم زیست شناسی با استناد به مدارک و شواهد علمی متعدد مدلل ساخته که “انسان محصول تکامل تدریجی و طولانی یک شاخه از میمون های پیشرفته است” و قاطعانه بی ارزشی و غیرعلمی بودن نظریه “خلق الساعه” را اعلام نموده است.
توضیحات : سر چارلز شرینگتون می گوید برای تعطیلات تابستان به خانه مادری برگشته بودم، مادرم مرا متقاعد کرد که اصل انواع داروین را بخوانم؛ او می گفت : “این کتاب در جهان را نیمه باز گذاشته.” مادر شرینگتون به راستی درست می گفت هیچ نظریه دیگری در پهنه دانش اینچنین ضربه مهیبی به فهم ما از طبیعت نزده است. نظریه داروین انقلابی ترین نظریه بود که با اطمینان زیادی تبیینی طبیعی از وجود انسان به دست می داد.توماس هاکسلی یکی از دوستان نزدیک داروین بعد خواندن کتاب اصل انواع می-گوید:” چقدر احمق بودم که زودتر بدین فکر نیفتادم
توضیحات : مجموعه پیش رو مطالبیست که در گروه Evolution توسط اینجانب بر گرفته از کتب انگلیسی ٢٠١۵ تا ٢٠١٧ ، مقالات ، میکس و نگارشی دوباره ارائه گردیده است. همه مطالب خط به خط رفرنس معتبر دارد ولی بدلیل اینکه این مجموعه فقط برای دسترسی آسان مخاطبان این گروه به موضوعات مختلف تهیه و تنظیم شده و کتاب نیست از ذکر منابع خودداری گردیده است ضمناً فصلها براساس مطالب ارائه شده تنظیم گردیده اند.
توضیحات : انسان ها در حدوذ ۶۰۰۰ سال پیش که مردم بیابان گرد بودند برای بقا و ادامه زندگی نیاز به سر پناهی داشتند که بتوانند در آن از حمله ی حیوانات وحشی و رخدادهای طبیعی در امان باشند و نیاز مهم دیگر آنها آشنایی با چرخه های طبیعی از جمله اهله ماه ، طول روزها و شب ها ، طول یکسال و… بود که این نیاز بیشتر در شکار به عنوان عنصری اساسی خود را تجلی می داد . در طی تاریخ وگذشت زمان شیوه ی زندگی انسان ها به یکجانشینی وکشاورزی تغییر یافت .با توجه به نیازی که کشاورزی به آب کافی و خاک حاصلخیز داشت انسان ها به کناره ی رودها پناه آوردند.