توضیحات : در این کتاب به کشنده ترین بیماری ها و سرطان ها در ایران و نحوه پیشگیری و روش درمان آن اشاره میشود. شما با دانستن این اطلاعات میتوانید از بسیاری از بیماری های خطرناک پیشگیری کنید. سرفصل های این کتاب به شرح ذیل می باشد :
توضیحات : به طور متوسط ٨۴ درصد خون بدن انسان در گردش خون بزرگ یا سیستمی جریان دارد. از این مقدار ۶۴ درصد در ورید ها، ١٣ درصد در شریان ها و ٩ درصد در عروق ریوی جریان داشته، قلب و مویرگ ها نیز هر کدام ٧ درصد خون را به خود اختصاص می دهند. فشار خون در شریان آئورت بالا بوده و بطور متوسط ١٠٠ میلی متر جیوه می باشد. بدلیل اینکه عمل پمپاژ قلب به طور دائم صورت می گیرد، فشار شریانی بین ١٢٠ میلی متر جیوه سیستولی و ٨٠ میلی متر جیوه دیاستولی نوسان دارد. بتدریج که خون در گردش خون بزرگ جریان می یابد فشار آن کاهش یافته و تا زمان رسیدن به انتهای ورید اجوف تحتانی در دهلیز راست این فشار تقریبا به صفر میلی متر جیوه می رسد. خون وریدی به سمت قلب مثلا بر اثر ایستادن های طولانی ع شدن دائمی رگ ها ایجاد می شود، اما دریچه مدت، متس هایی که مانع برگشت خون بازگشتی به سمت پاها هستند، بزرگتر نمی شوند، بنابراین لت های دریچه به طور کامل بسته نمی شوند و خون مجددا به اندام تحتانی نشت میکند
توضیحات : بیماری مزمن کلیوی در واقع شرایطی است که در آن کلیههای شما آسیب دیدهاند. این اتفاق موجب کاهش توانایی کلیهها برای انجام وظایف و اختلال در سلامتی شما میشود. دو علت اصلی ابتلا به بیماری مزمن کلیوی، دیابت و فشار خون بالا است. دیابت زمانی اتفاق میافتد که میزان قند خون بالا برود. بالا بودن میزان قند خون موجب آسیب رساندن به کلیهها، قلب و عروق، چشم و اعصاب میشود. فشار خون بالا، زمانی اتفاق میافتد که فشار وارد شده از جریان خون به دیوارههای عروق خونی خیلی بالا باشد. اگر این فشارخون بالا به درستی کنترل نشود، میتواند علتی برای بروز بیماری مزمن کلیوی، سکته مغزی یا قلبی شود. بیماری مزمن کلیوی میتواند عاملی برای ایجاد فشارخون بالا باشد. شرایط زیاد دیگری میتواند به کلیهها صدمه برساند مانند «گلومرولونفریت»، بیماری که موجب عفونت کلیهها میشود، بیماریهای وراثتی، مانند «پلی سیستیک کلیه»، که موجب ایجاد بروز سیستهایی در کلیهها میشود.
تقدیم به همه بیماران با نارسایی کلیه و خانواده هایشان، به امید اینکه این کتاب برایشان راهگشا باشد
توضیحات : فشار خون به نیرویی گفته میشود که توسط خون در جریان ، به دیوارهٔ رگها وارد میآید و یکی از علائم اصلی حیات است.فشار یک مفهوم فیزیکی است ، مقصود از فشار اشاره به “قدرت” یک مایع متحرک است. فشار خون با جریان یافتن به شاهرگها و به رگها کم میشود. اصولا فشارخون در بخشهای مختلف سیستم گردش خون متفاوت است ولی در اندازه گیری ، فشار خون به دو نوع فشارخون سیستولی و دیاستولی مجزا می شود. فشارخون در سیستم گردش خون ریوی کمتر است. معمولترین روش اندازهگیری فشار خون بهوسیله فشارسنج است که با استفاده از ارتفاع جیوه برای اندازهگیری فشار خون در حال چرخش در رگها استفاده میکند.