توضیحات : یکی از بزرگترین نگرانی هایی که مردم در مورد سخنرانی دارند این است که دیگران صدایشان را چطور می شنوند. ساده ترین راه غلبه بر این نگرانی ، تمرین زیاد پیش از سخنرانی تان است. هرچه جمله بندی ها برایتان راحت تر باشد ، نگرانی کمتری برای ارائه خواهید داشت. در مقابل آینه تمرین کنید یا حتی بهتر از آن ، از خودتان فیلم بگیرید. به همه ی این تمرین ها به عنوان یک اردوی تمرینی برای مسابقه فکر کنید. از اموری که ممکن است باعث حواس پرتی شما شوند یا عجیب به نظر می رسند. یادداشت برداری کنید : این امور اغلب باعث اضطراب موقعیتی می شوند.
توضیحات : این کتاب به بررسی مباحث متعددی در تربیت فرزندان میپردازد که عبارتند از: فن بیان و هوش اجتماعی، جذابترین هوش کودک قرن 21، چگونه هوش اجتماعی فرزند خود را بالا ببرید، اعجوبههای قرن 21، اعتماد به نفس، سخنوری، رفع خجالت، بازی، مذاکره، متقاعدسازی، هوش کلامی، مهارت شنیداری و …
توضیحات : خیلی ها گمان می کنند که حتما باید یک سخنران یا یک گوینده ،مجری یا بازیگر بود تا فن بیان خوبی داشت اما یک معلم به عنوان کسی که سرنوشت دانش آموزان را می تواند تغییردهدو الگوی دانش آموزان است شدیدا به فن بیان نیاز دارد .معلم بازیگر صحنه آموزش است ،در این صحنه معلمی موفق تر و اثر گذارتر است که بتواند با بیانی شیوا مطالب رابیان کند. یک معلم هرچقدر هم که علم داشته باشد اما مهارت بیان کردن آن را نداشته باشد ،کاری انجام نداده است . فن بیان در تدریس بسیار ضروری و مهم است و این فن بیان است که شما رامعلمی با اقتدار و با اعتماد به نفس بالا نشان می دهد یا معلمی ضعیف .
توضیحات : قبل از اینکه صحبت کنید باید به نظری که ابراز میکنید اعتقاد داشته و نسبت به آن مطمئن باشید. چه این نظر این باشد که آلبوم سوم احسان خواجه امیری بهترین آلبوم اوست چه نظر شما این باشد که مساله گرمایش جهانی مهمتر از مساله جنگ است. البته منظور این نیست که عقیده خود را به گونهای بیان کنید که خودرای یا حق به جانب به نظر برسید. در عوض باید تایید آن را به عهده دیگران بگذارید. دقت کنید که نظر خود را چگونه بیان میکنید. مثلا اگر جمله خود را با این عبارات: “من فکر میکنم که…” یا “به نظر من…” شروع کنید از قدرت نظر خود میکاهید. پس فقط نظر خود را بیان کنید بدون اینکه عبارات قبل را در ابتدای جملات خود بیاورید.
توضیحات : علی رغم اینکه از عصر فضا ، اتم و فناوری های نوین گذر کرده ایم اما در مواجه با تمامی اعمال روزمره زندگیمان جای خالی روابط بین انسان ها ، روابط مستحکم ، سالم و بر اساس احترام متقابل و بدور از هر گونه تکلف و تجمل ، در یک کلام ساده گویی و رساندن مطلب مورد نظر به مخاطب دیده می شود ، این جای بسی تعجب دارد که در قرن ارتباطات و دهکده جهانی باشیم اما روابطمان هر روز خلاصه و خلاصه تر شود (در پبام های کوتاه دیداری و شنیداری ایمیل ها و چت ) ، گاهی اوقات به دلیل همین آگاهی نداشتن به هنر برقراری ارتباط ، ناگزیر به زور و بحث و جدل و نزاع روی می آوریم و به کرات شاهد دوری از گفتمان سالم بر مبنای تعقل ، تفکر و اندیشه پویای انسانی هستیم ، یادمان باشد تمام ادیان با ارتباط آغاز شد . تعالی ادبیات هر سرزمینی با ارتباط میسر شد حتی خداوند به پیامبر می فرماید ( اقرا باسم ربک لذی خلق ، بخوان بنام پروردگارت.. ) ، اما در همین برهه حساس زندگیمان تصور می کنم دچار نوعی خلا ارتباط گفتاری و بیانی شده ایم آدم های ماشین گونه ای که می رویم و می آییم و هر کاری می کنیم بجز یک ارتباط گفتاری بی پیرایه و صمیمی ، به هر تقدیر قصد دارم با استعانت از درگاه احدیت تلاش کنم تا شما عزیزان به این مقوله نگاهی متفاوت و کارآمد داشته باشید. این کتاب یکی از کامل ترین کتب آموزش فن بیان و گویندگی با بیش از ۲۶۰ صفحه میباشد.
توضیحات : ما نمیخواهیم مانند قهرمان قصهها به جنگ غول برویم و شاخ او را بشکنیم. ما در قرن بیست و یکم زندگی میکنیم قرن ارتباطات و تعاملات. ما قصد داریم با غول سخنرانی وارد مذاکره شده و از در دوستی با او بیشتر آشنا شویم و از قدرت و توانایی او در جهت رشد و پیشرفت خود استفاده کنیم. بسیاری از انسانهای متمدن این کار را انجام داده و غول را به درون چراغ جادو فرستادهاند تا هر زمانی که بخواهند جناب غول ظاهر شده و به صاحب خود خدمت کند. بنابراین اگر شما هم با غول سخنرانی بیشتر آشنا شده و سعی کنید به او نزدیک شوید، نه تنها ترس و وحشتتان برطرف خواهد شد، بلکه خواهید توانست او را در اختیار خود درآورده و برای رسیدن به اهدافتان از او کمک بگیرید. هدف ما در این کتاب این است که ابتدا بررسی کنیم، چرا برخی افراد از سخنرانی کردن برای خود غولی ساختهاند که باعث ترس و وحشت آنهاست. سپس منشا بوجود آمدن آن را بررسی کرده و در انتها نیز راهکارهایی برای مقابله با آن و یا بهتر است بگوییم مدیریت آن ارائه می دهیم.
توضیحات : چرا افراد موفق ، بزرگ و تاثیر گذار در جهان اکثرا سخنوران ماهری نیزهستند ؟ چرا درباره موضوعاتی که در موردشان علاقه و اطلاعات داریم برای یکی دو نفر از دوستانمان به راحتی حتی برای چند ساعت می توانیم صحبت کنیم ولی وقتی بخواهیم همین مطالب را برای جمع زیادی از مخاطبان بیان کنیم دستپاچه وعصبی می شویم و به دلیل اضطراب حتی فراموش می کنیم چه می خواهیم بگوییم ؟ آیا تا به حال تصور کرده اید که روزی در برابر اجتماع عظیمی از مخاطبان صحبت می کنید و آنها با اشتیاق تمام به صحبتهای شما گوش می دهند و شما نیز همچنان با شور وحرارت سخنرانی می کنید ؟ آیا می دانستید که : صحبت کردن در برابرجمعیت ، فقط برای عده خاصی از افراد مشکل نیست و این مساله ای عمومیست ، حتی بهترین سخنرانان نیز در ابتدا دچار همین ترس وعدم تسلط بوده اند و توانایی صحبت کردن در برابر جمع استعدادی خدادادی نیست که فقط بعضی ها از آن برخوردارند؛ بلکه با علاقه و تمرین مثل هر توانایی دیگری میتوان به مهارتی باور نکردنی در اینباره دست یافت . و نیز حتما باور نمی کنید که آموختن فنون و مهارت یافتن در سخنرانی حتی یک دهم آنچه عموم مردم تصور می کنند ، سخت و دشوار نیست
توضیحات : اعتراف هزاران نفر درباره سخنرانی چنین بوده است : موقعی که از من خواسته می شود سخنرانی کنم چنان دست و پایم را گم می کنم و دچار ترس می شوم که قادر نیستم درست فکر کنم، درست حواسم را جمع کنم و درست به یاد بیاورم که میخواستم چه بگویم. من می خواهم اعتماد به نفس داشته باشم و بتوانم در حالی که جلوی جمع ایستاده ام، فکر کنم. می خواهم افکارم نظم منطقی داشته باشد و می خواهم حرف هایم را خیلی روشن و به طریقی که افراد را کاملاً متقاعد کند، در جلو جمع بیان کنم. شما خود را در این باره چگونه ارزیابی می کنید. آیا مایلید که این هنر را در خود ایجاد کنید یا توسعه دهید؟ آیا مایلید ضعفهای احتمالی خود را در این مورد کشف و برطرف نمایید ؟ اگر چنین است این نوشتار به همین منظور تدارک دیده شده و شما را در این امر یاری خواهد داد.