توضیحات : وقتی میزان مشکلاتی را که بسیاری از خانههای مسلمانان به آن گرفتارند بررسی میشود و در مورد اختلافات دامنگیر صعب العلاج صحبت میگردد، وقتی که بدانید چندین زوج روزها و شبها را با دشمنی کردن سپری میکنند، هنگامی که بدانید به سبب این اختلافات چند خانه ویران گشته و چه خانوادههایی که از هم پاشیده شدند، هنگامی که بدانید درصد طلاق به بالاترین حد رسیده و در برخی از کشورهای عربی ۵۰% ازدواجها به طلاق میانجامند، وقتی که بدانید طلاق چه آثار بلند مدتی را بر دختران و پسران در امروز و فردا بر جای میگذارد، سرانجام اهمیت این نوع کتابها را درمییابید!
توضیحات : مقابل همسر آینده تان نشسته اید .از نگاهش می خوانید که نگران است به او چه پاسخ خواهید داد و همینطور که به خطوط چهره او خیره شده اید، به آینده این رابطه می اندیشید. می دانید که می خواهد با شما ازدواج کند. شما دوستش دارید و زندگی بدون او را نمی توانید تصور کنید. اما فکر ازدواج با او شما را تا سر حد مرگ می ترساند. چه پیش خواهد آمد اگر به او قول ازدواج بدهید و بعداً دریابید که شخص دیگری نیز وجود دارد که با و تفاهم بیشتری دارید ؟چگونه می توانید اطمینان حاصل کنید که او همان شخصی است که می خواهید ؟ این کتاب با این عبارت آغاز می شود یک کتاب روانشناسی است “با پر کردن پرسشنامه ها و انجام آزمون های استاندارد شده این کتاب، رابطه خود را در هر مرحله ای که هست،ارزیابی کرده و از درستی و سلامت آن ،اطمینان حاصل کنید.”. همیشه خواندن یک کتاب درباره ی رشد شخصی به مانند ماجرایی مهیج است که در آن نویسنده به عنوان راهنمای سفر می باشد . هر چند در مورد کتابهای روانشناسی اجتماعی تا زمانی که نویسنده از کشور و فرهنگ خودمان نباشد شاید چندان نتواند با ما ارتباط بر قرار کند اما به نظر من نکات مشترک بسیار زیادی را می توان در این کتابها پیدا کرد و درهایی از احساسات و ادراکاتی را به روی ما باز خواهد کرد که تا به حال تجربه نکرده ایم.
توضیحات : ترکیب جمعیتی ایران جوان است؛ به نحوی که حدود ۵۰ درصد جامعه را جوانان تشکیل میدهند. در این میان بیش از ۱۲ میلیون نفر از جمعیت کشور را جوانان مجرد تشکیل میدهند و طبق آمارهای رسمی، سالانه حدود ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر به آمار مجردان جوان جامعه افزوده میشود. از طرف دیگر، آمار ازدواج در کشور، ۸۰۰ هزار پیوند زناشویی در سال است که با یک حساب سرانگشتی میفهمیم که این آمار حتی به گَرد پای تعداد کسانی که وارد سن ازدواج در کشور میشوند، نیز نمیرسد. این آمارها بی شک نشانگر وخیمتر شدن مشکل ازدواج و فشار بار آن بر دوش جامعه است. با توجه به این که ازدواج موفق در سن مناسب از آسیبهای اجتماعی موجود میکاهد و نبود شرایط ازدواج به این آسیبها دامن میزند، این روند میتواند بسیار نگران کننده باشد.