توضیحات : زناشویی از زمان بسیار کهن در ایران مسئله بسیار مقدسی بوده و در ادبیات دینی ایران باستان که به زبان اوستا و پهلوی نوشته شده، گواه بسیاری در تقدس و اهمیت ازدواج در دست است. نویسنده در این کتاب کوشیده تا تصویری از تمدن و پایه تربیت زن و مراسم ازدواج در ایران باستان را بنمایاند.
توضیحات : آیا شما هم این سوال را در ذهن خود داری؟ چرا همسرم مرا به اندازه اول آشنایی مان دوست ندارد؟ اغلب زوجین از این مسئله ناراحت هستند که چرا بعد از یک نامزدی پرشور و حال، بعد از ازدواج دیگر آن کشش و جذابیت را برای هم ندارند. یا به عبارتی همسرشان مثل سابق آنها را دوست ندارد. در این کتاب به برخی از تفاوت دیدگاه ها در افراد گوناگون پرداخته و در پایان راهکارهایی برای تعامل بهتر ذکر شده است. همچنین راهکارهایی برای بهبود رابطه عاطفی و پررنگ کردن عشق در زندگی مشترک نیز بیان شده است.
توضیحات : خیلی از زوجین از پس گذشته ای متفاوت عبور کرده و به هم رسیده اند، تربی تها و الگوهای متفاوتی داشت هاند و از این رو وقتی ازدواج م یکنند تازه متوجه می شوند که چقدر برای شروع زندگی نامهیا بوده اند. در این کتاب به ۷ اصل کلی که هر زنی در رابطه با شوهرش باید بداند و به کار بندد اشاره شده است. این کتاب در یک دسته بندی ساده و اصولی و در قالب هفت اصل به زن میگوید که چگونه نه تنها رابطه با شوهر بلکه رابطه با خودش را ترمیم کند و زندگی زناشویی خوبی برای خود و همسرش بسازد.
توضیحات : هیچ کس نمیتواند انکار کند که مشکلات زناشویی روی خود فرد هم تاثیر میگذارد ، اما مهم این است که بفهمیم کی و چگونه باید در مورد آنها تصمیم بگیریم. بدون مراجعه به مشاور خانواده هم میتوان مشکلات زناشویی را حل کرد . البته ، مردم باید بدانند که اگر نخواهند برای حل مشکلات شان به مشاور خانواده مراجعه کنند ، برطرف کردن آن مشکل زمان زیادتری خواهد برد. در هر حال چه بخواهید زندگی تان را ادامه دهید یا نه ، شمائید که باید تصمیم بگیرید ، شما مسئول هستید. بنشینید و در مورد ازدواج تان صحبت کنید ، عشقی که به همدیگر دارید و آینده ای که میخواهید با همدیگر پیش رو داشته باشید. اگر برای زندگی زناشویی تان آینده روشنی میبینید ، پس در مسیر درستی قرار گرفته اید و میتوانید به کمک یکدیگر مشکلات تان را حل کنید. در مورد نیازهایتان صحبت کنید. مشکل هر کدام از شما چیست؟ هر فردی مشکلات را از زاویه دید خودش نگاه میکند. بنابراین خیلی مهم است که در مورد رابطه تان صحبت کنید و ببینید از زندگی زناشویی تان چه میخواهید. زمانیکه دیدگاه همسرتان را در مورد زندگی و مشکلاتش بدانید ، راحت تر میتوانید مشکلات تان را حل کنید.
توضیحات : رابطه مادر-کودک مهمترین اصلی است که در رشد شخصیت انسان مورد تأکید اکثر روانشناسان قرار گرفته است. رابطه عاطفی میان مادر و نوزاد به روابط اجتماعی کودک در آینده شکل داده و نحوه برخورد مادر با کودک در چگونگی اجتماعی شدن و کسب مهارتهای اجتماعی فرزند تأثیر بسزا دارد؛ در واقع دلبستگی بین مادر و کودک شالوده اجتماعی شدن کودک را در سالهای بعدی پیریزی میکند. این پیوند در رشد سالم کودک امری جدی، گسترده و فوقالعاده است. طبق این نظریه ناتوانی کودک در برقراری پیوند دلبستگی استوار با یک یا چند تن در سالهای اولیه زندگی با ناتوانی او در برقراری روابط فردی نزدیک در دروه بزرگسالی ارتباط دارد. فهرست مطالب : مقدمه – زندگی نامه جان بالبی – عریف دلبستگی – دلبستگی سیستم تنظیم کننده – نظریه فروید در مورد دلبستگی – پژوهشهای هارلو – ویژگی های دلبستگی – پیوند – دلبستگی و روابط عاشقانه – احساس امنیت – ارزیابی دلبستگی و انواع آن – مراحل دلبستگی بالبی – عوامل موثر در پدید آیی نوع دلبستگی – اهمیت نظریه دلبستگی – سبک ایمن، سبک اجتنابی، سبک دو سوگرا – ویژگیهای دلبستگی سازمان نیافته – آیا دلبستگی ژنتیکی است؟ – مفروضه های اساسی نظریه دلبستگی – مدل های فعال ساز دلبستگی – چگونگی اثرگذاری نظام دلبستگی در روابط اجتماعی – سبک های دلبستگی و عشق رمانتیک – عوامل مؤثر بر دلبستگی ایمن – تفاوت کودکان در زمینه دلبستگی – آموزش والدین برای حساس شدن – تاثیر نوع دلبستگی در رفتار آینده کودکان – نشانه های مشکلات دلبستگی – سلسله مراتب اشخاص مورد دلبستگی – دلبستگی و آسیب شناسی روانی – رابطه سبک های دلبستگی و مکانیزم های دفاعی – رابطه سبک های دلبستگی با مشکلات زناشویی – رابطه سبک دلبستگی با شرایط دشوار و تنیدگی زا – منابع و مآخذ
توضیحات : آیا تا کنون از خود پرسیدهاید چرا بعضی از پیوندهای عاشقانه بعد از ازدواج گسسته میشوند و از هم فرو میپاشند؟ آیا تا کنون از خود پرسیدهاید که چرا بعضی از زوجها با یکدیگر همدلی و همفکری دارند و برخی ندارند؟ آیا تا کنون از خود پرسیدهاید که چرا زنان و شوهرانی که با هم تفاهم دارند، پس از مدتی به عدم تفاهم میرسند؟ آیا تا کنون از خود پرسیدهاید که چگونه میشود زنان و شوهرانی که مدعی بودهاند نمیتوانند با یکدیگر زندگی کنند، پس از چندی توانستهاند به خوبی با هم زندگی کنند؟ آیا میدانید که اکثر صاحبنظران دینی، زوانشناسان، جامعهشناسان و … علت اصلی اختلافهای خانوادگی و مسائل زناشویی را سء تفاهم و سوء ارتباط بین زوجین ذکر کردهاند؟ آیا میدانید که بزرگان ما، فرهیختگان، روانشناسان و کارشناسان امور خانواده راه اصلی حل و فصل مسایل زناشویی و رسیدن به یک خانواده متعادل را «ایجاد تفاهم و همدلی» ذکر کردهاند؟