توضیحات : کهکشانها، ستارگان، سیارات و اینک فضاپیماها بر سرتاسر عالم می تازند و به سبب تغییر موقعیت اشیاء، گذشت زمان احساس می شود. از جمله مشاهده حرکت روزانه خورشید در آسمان، مبین چرخش زمین است. در اثر این تغییر مناظر دور و نزدیک است که عقاید انسان از فضا، زمان و حرکت مفهوم می یابد. آلبرت اینشتین دیدگاه انسان را نسبت به فضا، زمان و حرکت دگرگون ساخت و در انجام این عمل بسیاری از معماهای کیهانی را حل و نظریه ثقل را بازآفرینی نمود. معادلات اینشتین عصر ما را که عصر انرژی هسته ای، سفر به فضا، رادار، لیزر و ساعتهای اتمی است، پیش بینی کرده بود. او به امکاناتی (امکان وجود زمان برتر) اشاره نمود که تاکنون مطرح نشده بود و بالاخره قوانینی برجای گذاشت که بر تاریخ و سرنوشت تمامی عالم حاکم است…
توضیحات : کتاب بیشتر بدانیم در مورد نظریه نسبیت، سیاهچالهها، سفر در زمان، مکانیک کوانتومی، واپاشی هستهای، پاد ماده و دزوکسی ریبو نوکلییک اسید است که اکثر این موضوعات بیشترین اهمیت را در فیزیک جدید دارند.
توضیحات : این کتابچه شامل نکاتی جالب از دنیای شگفت انگیز علم است که با زبانی ساده نوشته شده است. مطالب این کتابچه در واقع، مباحثی جالب از علومی مثل فیزیک، شیمی، هندسه و زمین شناسی است که سعی شده با آوردن تصاویر زیبا، اندکی جنبه ی هنری نیز به آن داده شود. هدف این کتابچه، ارائه ی فرمول ها و مطالب درسی نیست؛ بلکه در آن سعی شده که گوشه ای از زیبایی ها و شگفتی های جهــــان آفرینش بــــه تصویر کشیده شود. در فصل اول به بیان شگفتی های اتم پرداخته شده است. فصل دوم گردشی است در فضا که خواننده را با دنیای اسرارآمیز کهکشان ها و سیارات آشنا می کند. فصل سوم درباره امواج و تاثیرات جالب آنها بر دنیای پیرامون ماست. فصل چهارم، ابتدا نگاهی دارد به هندسه و به ویژه بعد چهارم و سپس وارد نظریات فیزیکی مانند فضا – زمان و نسبیت انیشتین و… می شود. فصل پنجم به سرگذشت سیاره زمین و عصر دایناسورها می پردازد و در فصل ششم، برخی از پدیده های زیبای طبیعت کره زمین مانند ابرها، کوه ها، دریاها، کویرها و … به تصویر کشیده شده است
توضیحات : واقعۀ خارقالعادۀ کشف “سیاهچاله” از مهمترین تحولات علمی قرن بیستم به شمار میرود. نخستین بار ریاضی فیزیکدان آلمانی “شوارتس چیلد” با استفاده از معادلات نسبیت اینشتین، وجود این هیولای مخوف آسمانها یعنی سیاهچاله را حدس زد و از آن تاریخ به بعد هر دو گروه منجمین و فیزیکدانان هستهای به دنبال سیاهچاله بودهاند و در این راه به اکتشافات مهم و قابل توجهی دست یافتهاند. من پس از آشنائی مقدماتی حین تحصیل با “حفرۀ سیاه” تصمیم گرفتم آن را به فارسی زبانان معرفی کنم. برای این کار کتاب مهم و پر سر و صدای پروفسور جان تایلور دانشمند شهیر انگلیسی را از روی چاپ ارزان قیمتی که اواخر سال ۱۹۷۴ م. در لندن منتشر شد ترجمه کردم.