توضیحات : کتاب همه چیز درباره مهندسی مکانیک نوشته دون هروک به بررسی حرکت و علتهای حرکت میپردازد. مهندسی عبارت است از کاربرد علم و ریاضیات برای طراحی، ساخت و راه اندازی سازهها، دستگاهها و سامانهها.
مبانی مکانیک و مهندسی را میتوان در سه قانون حرکت نیوتون یافت. نیوتون صدها سال پیش میزیست. برای قرنها کارهای او در زمینههای گوناگون علمی نقش کلیدی داشته است. فکر کنید که در یک شهربازی هستید. میتوانید صداها و بوهایی که احساس میکنید را تجسم کنید. آنجا وسایلی همچون قطارهای هوایی، چرخ و فلکها، کشتیهای پرنده، و غیره را خواهید دید. پارکهای بازی را بدون استفاده از قوانین مهندسی مکانیک نمیتوان ایجاد کرد.
توضیحات : درکِ مکانیکِ کوانتومی، چه در پایه ی پیوسته ( مکانیک کوانتومی موجی اروین شرودینگر ) و چه در پایه ی گسسته ( مکانیک کوانتومی ماتریسی ورنر هایزنبرگ، مستلزم یادگیری ریاضیاتِ مکانیک کوانتومی در دو پایه ی پیوسته و گسسته به واسطه ی نمادگزاری و اقدامات پل دیراک است. کتاب ریاضیات مکانیک کوانتومی، اثر حامید احمدی ( لاوین )، چنین نیازی را برای علاقه مندان و دانشجویانِ فیزیک بر طرف می سازد
توضیحات : این کتاب با زبانی ساده و قابل فهم که مناسب همگان باشد، طراحی و نوشته شده و هدف آن توانمند کردن افراد برای کسب مهارت های لازم جهت تعمیر وسایل نقلیه است. در بخش های مختلف کتاب به صورت مفصل و همراه با ترسیم شکل، قسمت های مختلف ماشین و اجزای آن تعریف گردیده و نحوه کار آنها به طور ساده توضیح داده شده است. به طور کلی این کتاب برای آنان که می خواهند از سیستم اتومبیل آگاه شوند و یا کار با وسایل نقلیه را خودشان یاد بگیرند، می تواند مفید واقع شود.
توضیحات : نام اصلی کتاب حاضر، “این جهان سرشار از شگفتیها، اما قابل شناخت” است و نویسنده آن استاد فلسفه و سردبیر مجله علوم فلسفی است. وی در حل برخی مسائل ماتریالیسم دیالیکتیک و فلسفه علوم نقش چشمگیری داشته و رساله ها و مقالات علمی متعددی تالیف کرده است. او در این کتاب نشان میدهد که پیشرفت علوم سبب انعکاس هرچه ژرفتر تنوع بی پایان جهان مادی در قوانین و مقولات علمی میگردد.
توضیحات : شگفتی جهان کوانتوم به اثبات رسیده است. آزمایش دو جداره که نور را در دو حالت موج و ذره به اثبات می رساند به اندازه کافی عجیب و غیرقابل تصور است به خصوص زمانی که اعلام شود مشاهده نور می تواند آن را از موج به ذره یا برعکس تبدیل کند. اما پدیده های عجیب تر این جهان پس از آزمایش «جان ویلر» فیزیکدان در سال ۱۹۷۸ خود را نمایان کرد. آزمایش وی نشان داد مشاهده یک ذره در زمان حاضر می تواند سرنوشت ذره مشابه دیگری در گذشته را متحول سازد. طبق آزمایش دو جداره در صورتی که هر یک از پرتوهای نوری خارج شده از یکی از شکاف های صفحه آزمایش را مشاهده کنید، در واقع پرتو را مجبور کرده اید خصوصیات ذره یی به خود بگیرد و اگر به هدف برخورد پرتو چشم بدوزید خصوصیت موج گونه به پرتو نور بخشیده اید. اما در صورتی که پس از عبور پرتو نور از شکاف به مسیری که از آن ناشی شده است، چشم بدوزید آنگاه است که پرتو نور می تواند در هر دوحالت شکل بگیرد. به بیانی دیگر زمان حال بر گذشته پرتو نوری تاثیر گذاشته است. این آزمایش در آزمایشگاه تنها چند صد هزارم ثانیه به طول می انجامد، اما در مشاهده نورهای ناشی از ستاره های دوردست نیز صدق می کند. در واقع مشاهده اکنون ستاره های دوردست می تواند گذشته چند هزار یا میلیون ساله آنها را تغییر دهد.