توضیحات : نقش آموزش و پرورش در تربیت کودکان و نوجوانان نقشی بی بدیل و تاثیرگذار است؛ به همین سبب کشورهایی که رشد و پیشرفت را از اهداف خود می دانند، در نخستین گام برنامهریزی فرهنگی، به ارتقای وضعیت تعلیم و تربیت از طریق ساختار آموزش رسمی می پردازند. فرهنگستانهای جمهوری اسلامی ایران، با آگاهی از این مهم و با هدف استفادها ز نظر متخصصان تعلیم و تربیت، پس از بررسی وضعیت کنونی نظام آموزشی، لازم دانستند در گام نخست تالیف کتابی را طراحی و برنامهریزی کنند که اکنون با عنوان “آموزش و پرورش آینده؛ بازخوانی آموزش وپرورش ایران در آستانه قرن پانزدهم شمسی” در اختیار سیاستگذاران و علاقهمندان قرار میگیرد. ازآنجاکه بازنگری اندیشهها و اهداف کلان آموزش و پرورش ایران، در پی تغییرات متعدد نظام آموزشی، نیازمند بررسی همهجانبه است و از طرفی، رسیدن به آینده مطلوب بدون بازخوانی نقادانه تجارب زیسته گذشته، ناممکن خواهد بود یا در صورت امکان یافتن، نقصان و کاستی در آن راه خواهد یافت، این مجموعه میکوشد با نگرشی چندسویه به موضوع آموزش و پرورش در جهت بهبود ساختار آموزش عمومی پیش از دانشگاه، پیشنهادهایی برای تصمیمسازان، سیاستگذاران و دستاندرکاران تدارک ببیند.
توضیحات : کتاب «تعلیم و تربیت در قرن بیست ویک» درباره واقعیت وضعیت انسان در قرن حاضر بحث میکند. انسان در این قرن با چالشهای مثبت و منفی بسیاری روبهرو است؛ جایگزینی هوش مصنوعی با هوش انسانی در بسیاری از مشاغل، اتصال ذهن انسان به دنیای دیجیتال و آنلاین شدن بشر، پیشرفت در فیزیک کوانتوم، ظهور بیماریهای همهگیر، گرمایش زمین، تهدید سلاحهای کشتار جمعی و سرعت گرفتن پیشرفت دانش در حوزههای گوناگون ازجمله این چالشها است. برای روبهرو شدن با بعضی از این تغییرات لازم است، بشر قدرت یادگیری و انعطاف را در خود افزایش دهد و برای عبور از برخی دیگر، به اتحاد همه انسانها نیاز داریم.
این کتاب توسط آقای علی بیرانوند جهت انتشار در سایت پارس بوک ارسال گردیده است
توضیحات : این کتاب توسط اقایان موسی آذرنوش، احمد بیرشک، جهانگیر شمس آوری، عبدالغنی علیم مروستی، پروفسور تقی فاطمی، باقر نحوی و محسن هنر بخش نگارش یافته بود و بر طبق ماده ۳ قانون کتابهای درسی برای تدریس در سال ششم ریاضی نظام قدیم برگزیده شده بود.