توضیحات : حتی اگر کاملا با طراحی بیگانه باشید و تجربهای نداشته باشید. اگر تمامی مراحل را مو به مو و با دقت انجام دهید، از نتیجه کارتان شگفت زده خواهید شد. از اینکه طراحی را به این راحتی یاد میگیرید، به آن علاقه بیشتری پیدا میکنید و از آن لذت میبرید. کافی است، همین حالا یک مداد و یک کاغذ بردارید و کار خود را شروع کنید.
کتاب 50 طراحی حیوانات (draw 50 animals) روش کشیدن حیوانات را به شما آموزش میدهد. نیازی نیست که حتما از اولین حیوان کتاب شروع به کشیدن کنید میتوانید هر کدام را که دوست داشتید انتخاب و نقاشی خود را آغاز کنید. پس از انتخاب به ترتیب مراحل را پیش روید و نقاشی خود را کامل کنید.
لی. جی. امز (Lee J.Ames) بیشتر از چهل سال از عمر خود را صرف طراحی کرد. کار خود را با والت دیزنی آغاز کرد و بعد از آن به تحصیل هنرهای بصری در دانشگاه نیویورک پرداخت. برای مجلات زیادی به عنوان طراح کار کرد و بیشتر از صد کتاب در زمینههای مختلف طراحی و منتشر نمود.
توضیحات : مبانی هنرهای تجسمی را می توان به قواعد درک زبان وابداع در هنرهای تجسمی و بصری تعبیر کرد.ساختن و فهمیدن آثار هنرهای تجسمی موضوع اصلی مبانی هنرهای تجسمی است. زندگی انسان بر اساس ارتباط هایش با جهان پیرامون و با همنوعانش شکل می گیرد. زبان وسیله ارتباطی بسیار مهمی برای انسان هاست اما فقط دانستن زبان و یا توانایی سخن گفتن برای ایجاد ارتباط میان آدم ها کافی نیست، بلکه برخورداری از قوه شنوایی و دانستن کلمات مشترک نیز لازم است. با این حال گاه دو یا چند نفر که از زبان مشترکی برخوردارند منظور یکدیگر را به درستی متوجه نمی شوند. به همین دلیل شناختن زبان و قواعد آن طرز به کار بردن صحیح کلمات نیاز به آموزش دارد. بر همین مبنا درست نوشتن و صحیح خواندن برای درک مفهوم یک اثر نوشتاری و انتقال صحیح معانی آن دارای اهمیتی ویژه است. بنابراین برای درک درست یک نوشته شناختن قواعد و دستور زبان و معنی کلمات ضروری می باشد.
با توجه به این مقدمه باید گفت درک درست یک اثر تجسمی تا حدود زیادی بستگی به شناختن و درک کردن ابزار و عناصر هنر تجسمی دارد، با این تفاوت که برای آموختن زبان نوشتاری قواعد شناخته شده و دقیقی وجود دارد، اما زبان عناصر هنر تجسمی بسیار پیچیده تر و دشوارتر است. در این میان چشم به عنوان عامل دیدن و نگاه کردن نقش اصلی را در فراگرفتن زبان هنر تجسمی دارد، زیرا دیدن امکان تجربه مستقیم و بدون واسطه واقعیت و اشیا پیرامون را برای ما فراهم می کند.
توضیحات : انسان از دوران کودکی، برای نمایش احساس خود نسبت به دنیای محسوس و بازنمایی ذهنی و عینی محیط اطراف خود، از طراحی مدد گرفته است. طراحی در دنیای امروز از پیچیدگی خاصی برخوردار است. در گذشته این واژه به معنای ترسیم مقدماتی به کار میرفت؛ ولی امروزه معنایی وسیعتر از ترسیم از آن اراده میشود و بر روند ساماندهی عناصری چون خط، شکل، رنگ، بافت و فضا با تکیه بر اصول طرحی دلالت دارد. این اصول بر حسب ویژگیهای هریک از قالبهای هنری در نقاشی، طراحی صنعتی، طراحی گرافیک، طراحی دکوراسیون و معماری متفاوت خواهد بود. طراحی راهی برای آشنایی با اصول اولیه طراحی و دستیابی به سطحی از سواد بصری در جهت شناخت طراحی تخصصی است. نقاشی بیان خویشتن است؛ نخستین ابزار بیانی در اولین سالهای طفولیت است که علاقهها، احساسات و مسائل درونی کودک با آن بیان میشود. نیاز به این ابزار قوی بیان، همواره در ناخودآگاه هر انسانی محفوظ است؛ اما به دلیل عدم آموزش و تکرار آن در سنین بعدی، به فراموش و از درجه اعتبار پیشین ساقط میشود.