توضیحات : نمیدانم شما هم این جمله معروف را شنیده اید که گفته اند: “خنده بر هر درد بی درمان دواست!” اما جالب اینکه خیلی ها به خاطر همین خندیدن ها جان خود را از دست داده اند. فی المثل در روم باستان هنگامیکه سزار برای جمعی از لشکریانش سخن می گفت، تنی چند از سربازان دچار خنده بی مورد شدند و خنده آنها خشم سزار را به دنبال آورد که منتهی به مرگ آنها شد. بهرحال برای اینکه شما موردی برای خنده داشته باشید و دچار خنده بی مورد نشوید، مجموعه ای از کاریکاتورهای خیلی خنده دار را در برابرتان قرار داده ایم تا موجبات انبساط خاطر شما را فراهم آورده و اگر خدایی ناکرده آثار از غم و اندوه در چهره دارید جای آن را با شعف و شادی عوض کنید.
توضیحات : مجموعه ای را که در پیش روی دارید، محض خنده شما تهیه و تنظیم شده است و از شما چه پنهان که دست اندکاران تهیه آن نیز در حین کار با مشاهده کاریکاتورها و خواندن مطالب کتاب، کلی خندیده اند و در بعضی موارد هم تبسم کرده اند. بعضی از لطیفه ها هم که وارداتی بوده اند، ترجمه کرده و با کمی دستکاری سعی نموده ایم برای هموطنان عزیز، قابل استفاده نماییم.
توضیحات : مرجع هر کاریکاتور در زیر آن ارائه شده است. این کتاب به صورت دوزبانه انگلیسی و فارسی است که برای نوآموزان زبان انگلیسی نیز میتواند سودمند باشد. زمینههای مطرح شده عبارتند از: موضوعات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و … با توجه به بهرهگیری از تصاویر زیبا و جذاب، برای ارایه عمده مطالب مطرح شده در این کتاب، فهم و درک آنها بسیار راحت و جذاب بوده و برای عموم مخاطبان با هر سطحی از تحصیلات، سودمند خواهد بود.
کاریکاتورهای مفهومی یکی از انواع طنز برای بیان مسائل اجتماعی، فرهنگی و … می باشند که در عین جذابیت، تاثیرگذاری فوق العاده ای در آگاهی و درک مردم دارند. این کتاب مجموعه ای از 40 کاریکاتور مفهومی در قالب یک فایل پی دی اف میباشد.
توضیحات : زمانی بود که تصور میشد «طنز» و «کاریکاتور» میوهی ممنوعهای است که به مذاق جامعه سازگاری ندارد و چه بسا که باعث مسمومیت افکار عمومی شود! اما، امروزه به قلم یک هنرمند کاریکاتوریست همان ارج و احترامی را میگذارند که به تیغ تیز یک جراح ماهر در راه از میان برداشتن نقصها و نارسایی ها. به عبارت دیگر: وظیفه
«کاریکاتوریست» فقط مبالغه در طرح و تصویر شکلهای اغراق آمیز و عجیب نیست و یک «کاریکاتور» تنها به منظور خندیدن و خنداندن ترسیم نمیشود. کاریکاتور بیانگر افکار عمومی و آینهای از احساسات مردم است و به همین دلیل کاریکاتوریست را یک «هنرمند اجتماعی» عنوان میدهند. این هنرمند اجتماعی، با درک تعهد و رسالت خود، وارد هر معرکهای میشود تا با قلم موشکافی که دارد، زیبایی و درخشندگی را جانشین زشتی و کراهت کند.
در ارتباط با مجموعه حاضر، «ورزش» اگرچه به نظر میآید یک فعالیت کاملا جدی است و ظاهرا به هیچ ترتیبی خنده دار و شوخی بردار نیست، اما چه فراوان کاریکاتوریستهایی که به سراغ این سوژه ناب و پایان ناپذیر رفته و رشتههای متعدد ورزش را موضوع شیرین کاریهای خود قرار داده اند. در واقع باید گفت که این یک انتخاب کاملا بجا و زیرکانه است و شما کمتر کسی را مییابید که بتواند در برابر یک سلسله کاریکاتور ورزشی تاب بیاورد و خواهی نخواهی دهانش به خنده باز نشود.
مگر نه اینکه من و شما بیشتر به حوادث غیر منتظره با وضعیتهای غیر عادی خنده مان میگیرد؟ بسیار خوب، در نظر بیاوریم یک وزنه بردار را که پس از بلند کردن وزنهها ناگهان در زمین فرو برود! …
ناجی غریق خود غرق شود! …
دست و پای ژیمناست در یکدیگر گره بخورد…
یک لاک پشت از قهرمان دو صد متر جلو بزند…
قهرمان پرش با نیزه پس از برخاستن، بر روی سطح کره ماه فرود بیاید و…
از این دست قضایای نامنتظر! در حریم قدرت و خلاقیت کاریکاتوریست، تمام این حوادث – و حتی خنده دارتر از آن – ممکن و میسر است. مجموعه حاضر، مشتی است از خروار، و اندکی از بیشمار طنز و کاریکاتور ورزشی، تا چه قبول افتد و چه در نظر آید.
توضیحات : مرجع هر کاریکاتور در زیر آن ارائه شده است. این کتاب به صورت دوزبانه انگلیسی و فارسی است که برای نوآموزان زبان انگلیسی نیز میتواند سودمند باشد. زمینههای مطرح شده عبارتند از: موضوعات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و … با توجه به بهرهگیری از تصاویر زیبا و جذاب، برای ارایه عمده مطالب مطرح شده در این کتاب، فهم و درک آنها بسیار راحت و جذاب بوده و برای عموم مخاطبان با هر سطحی از تحصیلات، سودمند خواهد بود.
توضیحات : کاریکاتور هنرِ ارائه ی تصاویر اشخاص یا اشیاء , که در آن صفات و خصوصیات بارز فرد یا شیئ , به نحوی اغراق آمیز , مضحک و غیر طبیعی به تصویر کشیده می شود. در مجموع شاید بتوان به طور خلاصه این گونه گفت که کاریکاتور تصویری است که به منظور هجو کردن چیزی یا کسی کشیده می شود . کاریکاتور یک شخص باید مضحک باشد و در کشیدن آن باید نمایش اعضای بدن سوژه مبالغه کرده و شخصیت سوژه را بنمایاند. کلمه ی کاریکاتور از کالمه ایتالیایی «کاریکار» گرفته شده که به معنای اغراق است اما اغراق در کاریکاتور یا طنز تصویری ، باید سنجیده ، منطقی و هوشمندانه باشد . برخی از پژوهشگران هنر کاریکاتور عقیده دارند که کلمه ی کاریکاتور کوتاه شده ی “کاریکاتورا” است که در قرن شانزدهم در ایتالیا توسط طراح و نقاش آن زمان ، آنیبال کاراکی مصطلح گردید. هنرمندان در مسائل سیاسی از چهره های واقعی سیاستمداران و یا کسانی که به نوعی خبرساز هستند ، کاریکاتور می کشند . بسیاری از کاریکاتورها برای خنداندن بیننده کشیده شده اند ، اما بعضی از آنها مثل موضوعات سیاسی با اینکه در نگاه اول خنده دار هستند ، اما معنای ثانوی عمیقی در خود دارند.