توضیحات : کتاب فارسی برای سال اول دبیرستانها تالیف جمعی از نویسندگان در سال ۱۳۲۹ در تهران و توسط شرکت مطبوعات به چاپ رسیده است. مولفان این کتاب عبارتند از : محمدتقی بهار (ملک الشعرا) رشید یاسمی بدیع الزمان فروزانفر عبدالعظیم قریب.
توضیحات : هیچ لذتی برای انسان در هنگام پیری یادآواری کودکی نیست. بسیاری از افراد جویای کتاب های درسی قبل انقلاب را می شوند و با عشق این کتاب های دبستان گذشته که یادآوار کودکیشان است را مرور و زنده می کنند. این کتاب با عنوان ” فارسی ” جهت آموزش دانش آموزان کلاس دوم دبستان در سال 1343 شمسی تالیف و منتشر شده بود.
توضیحات : «این کتاب با توجه به اصول و بیشتر بر اساس روشهای تکاملیافته و متداول تعلیم الفبا در ایران تهیه شده است و یادآور نکتههایی است که بهیقین بسیاری از معلمان کلاسهای اول دبستان، خود با مطالعه و تجربه دریافتهاند و به آنها عمل میکنند؛ اما از آنجا که این کتاب حاصل نظریهها و تجارب بسیاری از دانشمندان تعلیم و تربیت و معلمان بصیر و صاحبنظر گذشته و حال است، مطالعه و دقت در مطالب و پیشنهادهای آن را به همه صاحبنظران ارجمند …… توصیه میکنیم».
توضیحات : پس از اینکه سالها طبع و نشر کتب درسی دبیرستانی وضع نابسامان و صورت ناهماهنگی بخود گرفته بود و فرهنگیان، مدیران دبیرستانها، دبیران، دانش آموزان و اولیاء آنها هریک از جهتی ناراضی بودند، اینک به پیروی از منویات شاهنشاه فرهنگ پرور در راه بهبود وضع کتب درسی آرزوی دیرین فرهنگ دوستان ایران در باب اسلوب صحیح نشر کتب دبیرستانی به مرحله تحقیق راه مییابد و به هدف کمال نزدیک میشود.
شرکت سهامی انتشار کتب درسی برای نشر برگزیدهترین کتب درسی از میان همه کتابهای سال و توزیع صحیح و سریع آن ب مقیاس وسیع در تمام نقاط کشور با همکاری کلیه کارشناسان فرهنگی و مطبوعاتی و مولفان دانشمندی که تالیفاتشان حائز حداکثر مزایای علمی و فنی است بوجود آمد.
توضیحات : هیچ لذتی برای انسان در هنگام پیری یادآواری کودکی نیست. بسیاری از افراد جویای کتاب های درسی قبل انقلاب را می شوند و با عشق این کتاب های دبستان گذشته که یادآوار کودکیشان است را مرور و زنده می کنند. این کتاب با عنوان ” فارسی ” جهت آموزش دانش آموزان کلاس ششم ابتدایی در دهه بیست هجری شمسی تالیف و منتشر شده بود.
توضیحات : هیچ لذتی برای انسان در هنگام پیری یادآواری کودکی نیست. بسیاری از افراد جویای کتاب های درسی قبل انقلاب را می شوند و با عشق این کتاب های دبستان گذشته که یادآوار کودکیشان است را مرور و زنده می کنند. این کتاب با عنوان ” فارسی ” جهت آموزش دانش آموزان کلاس دوم دبستان در دهه چهل هجری شمسی تالیف و منتشر شده بود.
توضیحات : هیچ لذتی برای انسان در هنگام پیری یادآواری کودکی نیست. بسیاری از افراد جویای کتاب های درسی قبل انقلاب را می شوند و با عشق این کتاب های دبستان گذشته که یادآوار کودکیشان است را مرور و زنده می کنند. این کتاب با عنوان ” فارسی ” جهت آموزش دانش آموزان کلاس اول دبستان در دوران قبل از انقلاب تالیف و منتشر شده بود.
توضیحات : گفتگو با نازی صفوی نویسنده رمان دالان بهشت : تا بهشت راهی نیستکار دختر و پسر جوانی به خاطر توقع های زیاددختر، به جدایی می کشد. پسر می رود و زندگی دوباره تشکیل می دهد و دختر درتنهایی خودش، متوجه اشتباهش می شود. بعد از ماجراهایی دختر و پسر داستان،دوباره به هم می رسند. به نظرتان از سوژه ای تا به این حد تکراری و کلیشهای می شود داستانی خوب و خواندنی درآورد؟ نازی صفوی نشان داده که می شود. او در دالان بهشت با پرداخت خوب روحیات دختر توانسته کاری متفاوت ارائه بدهد.
نازی صفوی، متولد ۱۳۴۶ در تهران است. کتاب اولش، دالان بهشت درسال ۱۳۷۸ منتشر شد و از آن موقع تا حالا سومین کتاب پرفروش ۱۴سال اخیر بودهاست ( بعد از بامداد خمار و چراغ ها را من خاموش می کنم ). داستان بعدی او، برزخ اما بهشت سال ۸۳ منتشر شد و نشان داد که با نویسنده ای کم کار طرف هستیم. دالان بهشت را به اصرار یکی از دوستانم به چاپ رساندم و هیچ قصدیبرای نویسنده شدن و چاپ کتاب نداشتم و ندارم. ولی خوشبختانه کتاب به چاپ سوم رسید و با استقبال خوانندگان روبه رو شد. این برخوردها و نامه هایمردم است که همچنان به من روحیه می دهد. حتی هفته پیش در آمریکا کتابدالان بهشت ترجمه شد و من از کشورهایی مثل استرالیا، انگلیس، کانادا و… نامه و ای میل دارم. نوشتن دالان بهشت از یک یادداشت کوچک پشت جعبهدستمال کاغذی ماشین شروع شد؛ وقتی که پشت چراغ قرمز گیر کرده بودم. بعد هم برزخ اما بهشت را نوشتم. الان هم ۳ تا کتاب دارم که معلوم نیست کی تمام میشود . چون خودم را محدود به زمان نمی کنم؛ شاید یک ماه دیگر یا شاید ۲سال دیگر. اسم یکی از آنها این است: تا بهشت راهی نیست، اگر این جان خسته بذارد . این اسم را تا حالا به هیچ کس نگفته بودم ولی فکر می کنم اسم خوبی بشود.من همیشه حسم را می نویسم و باور دارم حرفی که از دل برآیدبر دل می نشیند و مطمئنا کتابی که با احساس نوشته نشود، قابل خواندن نیست؛ مثل آشپزی از روی کتاب که آن طعم واقعی را نخواهد داشت و هیچ وقت مثل غذایمادربزرگ نمی شود! قواعد و قانون ها در نوشتن باید رعایت شود. ولی بدوناحساس فایده ای ندارد و اگر نویسنده پشت داستان فکری نداشته باشد یا دردیرا نکشیده باشد، نمی تواند داستان جالبی بنویسد.