توضیحات : خام گیاهخواری ترکیبی از گیاهخواری و خام خواری است. در این رژیم غذایی همه غذاها با منشاء حیوانی، و همه غذاهای طبخ شده در دمای بالاتر از ۴۸ درجه سانتیگراد ( ۱۱۸ فارنهایت) حذف شده اند. خام گیاهخواری شامل سبزیجات خام و میوه ها، آجیل ها و پوره آنها، حبوبات و جوانه های گیاهی، دانه های گیاهی، روغنهای گیاهی، گیاهان دریایی، رستنی ها و میوهای تازه است. مدلهای مختلف خام گیاهخواری وجود دارد، که شامل خام میوه خواری، آبمیوه خواری، جوانه خواری می شود. گاهی اوقات تعریف خام گیاهخواری به رژیم غذایی با ۷۵ درصد غذاهای خام اطلاق می شود. خام خواری (خام گیاهخواری) تغذیه با مواد خام گیاهی است که طبیعت آن را در برابر اشعه خورشید ساخته و پرداخته و در اختیار بشر قرار دادهاست، بدون این که دخالتی از نظر پختن، حرارت دادن، بو دادن و کنسرو کردن در آن بشود و یا فعل و انفعالات شیمایی در آن انجام گردد تا در نتیجه موجب تغییر حالات فیزیکی یا شیمیایی آن بشود.
توضیحات : نویسنده کتاب، جاناتان سفران فوئر، دانش آموخته فلسفه و یک نویسنده شناخته شده آمریکایی است که هم اکنون در دانشگاه نیویورک نویسندگی خلقاانه تدریس می کند. او بیشتر دوره نوجوانی و دانشجویی اش را بین گیاهخواری و گوشتخواری در نوسان بود. وقتی که پدر شد تصمیم گرفت تا درباره این پرسش های کلیدی تحقیق کند: چرا ما حیوانات را می خوریم؟ گوشت حیوانات چطور به بشقاب ما می رسد؟ الزامات و پیامدهای خوردن حیوانات چیستند؟
توضیحات : انسان قبل از کشق آتش، مانند همه موجودات زنده روی زمین با غذای زنده و بدون پزشک و دارو و بیمارستان تکامل خود را طی کرده و طول عمر خود را به نهصد سال (بر حسب کتاب مقدس) رسانده بود. ولی در نتیجه مصرف مواد پخته، مرده، مصنوعی، شیمیایی و غیره بیماری های گوناگون به وجود آورده و طول عمر خود را رفته رفته کوتاه تر کرده تا به این حال دردناک رسانده است. خوردنی های “پخته” هیچ ارزش غذایی ندارند. آتش کلیه ی خواص غذایی را در غذای طبیعی و زنده می کشد، نابود می کند و آن را به یک نوع ماده غیرطبیعی، سمی و خطرناک تبدیل می نماید. کتاب “پخته خواری، یک عادت مرگ آور، باعث همه بیماری ها” را می توان مکمل کتاب خامخواری آقای آوانسیان دانست. در این کتاب شما با عکس العمل های شفابخشی که در هنگام خامگیاهخواری با آن رو به رو خواهید شد بهتر آشنا شده و نکات مهم دیگری را در رابطه با این رژیم غذایی خواهید آموخت. خواندن آن را به تمامی علاقه مندان به سلامتی توصیه می کنم.. همچنین نسخه ویژه مطالعه در تبلت و موبایل این کتاب در کنار فایل اصلی قرار داده شده است.
توضیحات : صادق هدایت در جوانی گیاهخوار شد و کتابی در فواید گیاهخواری نیز نوشت. او تا پایان عمر گیاهخوار باقیماند. بزرگ علوی در این باره مینویسد: «یک بار دیدم که در کافه لالهزار یک نان گوشتی را که به زبان روسی بولکی میگفتند، به این قصد که لای آن شیرینی است، گاز زد و ناگهان چشمهایش سرخ شد، عرق به پیشانیاش نشست و داشت قی میکرد که دستمالی از جیبش بیرون آورد و لقمه نجویده را در آن تف کرد.»
توضیحات : این کتاب در واقع تألیفی است از مقالات دکتر زرین آذر (پزشک خام گیاهخوار ایرانی و متخصص برجسته تغذیه در آمریکا) و هم چنین شامل پرسش و پاسخ هایی است که در مورد درمان بیماری های مختلف (بیماری های گوارشی، دیابت، سرطان و غیره) با گیاهخواری مطرح شده. تمام مطالب این کتاب بدون هیچ گونه تغییری از وب سایت رسمی ایشان جمع آوری شده. خواندن این کتاب به همه عزیزان چه گیاهخوار و چه غیر گیاهخوار توصیه می شود.
توضیحات : به راستی تا چه میزان زندگی برای ما رضایتبخش است؟ تا چه میزان فقر و گرسنگی و بیماری را می توان تحمل کرد؟ آیا دیگر کافی نیست؟ اگر کمی دقت کنیم، نعمت ھا و منابع بسیار زیادی در این جھان وجود دارد، پس چرا اکثریت جمعیت جھان در فقر و گرسنگی به سر می برند؟ علاوه بر آن، چرا وضعیت جھان برای تمامی موجودات زنده به نقطه بحرانی رسیده؟ پس به این نتیجه می رسیم که یک مشکل اساسی در کار است، چرا که بیش از ۴ میلیارد سال از عمر کره زمین، و میلیون ھا سال از پیدایش حیات می گذرد و ھمواره در این کره خاکی، بحران ھایی مانند زلزله، آتشفشان، برخورد شھاب سنگ و یخبندان به وجود می آمده و در بسیاری موارد حتی موجب انقراض گونه ھایی از حیات می شده، مانند رویداد انقراض دایناسورھا در اثر برخورد شھاب سنگی عظیم به زمین و شروع عصر یخبندان در پی آن. اما با این حال، حیات ھمچنان ادامه یافته و نکته جالب تر اینکه پس از ھر کدام از حوادثی که بسیار مھیب به نظر می رسند، حیات تکامل بیشتری یافته و زمینه رای پیدایش موجودات ھوشمندتر فراھم شده. یعنی به عبارتی طبیعت ھوشمند کره ی زمین، حتی از حوادث ناخوشایند و خطرناک ھم برای تکامل استفاده می کند. این یکی از شگفت آورترین موضوعات است. در این کتاب تاثیرات مثبت و فوق العاده گیاهخواری و خام گیاهخواری بر سلامتی، اقتصاد، محیط زیست و جامعه به طور جامع نقد و بررسی شده. خواندن این کتاب به همه توصیه می شود.