• دانلود کتابهای الکترونیک مختلف و متنوع با کمترین حجم ممکن
  • قرار گرفتن کتابها در سرور اختصاصی پارس بوک با لینک مستقیم
  • امکان ارسال لینک کتابهای جدید به ایمیل شخصی شما
  • رکورددار تعداد اعضا با بیش از 170 هزار عضو فعال
  • به روز رسانی مداوم سایت با کتابهای جدید ( هر روز یک کتاب جدید )

آزادی اجتماعی

دانلود کتاب سرگذشت اندیشه ها

تاریخ : ۲۰ فروردین ۱۴۰۱

توضیحات :   كتاب مذكور، يكي از مهم ترين آثار آلفرد نورث وايتهد (1947 – 1861م دانشمند و فيلسوف انگليسي و استادِ برتراند راسل ) در فلسفه مغرب زمين محسوب مي شود.از مجموع مسائلی که وایتهد در موضوع صلح به میان می‌آورد نتایج زیر را می‌توان گرفت:

۱. صلح مساوی عشق نیست. همچنین صلح نمی‌تواند ناشی از رقت قلب یا نازک‌دلی بوده باشد. وایتهد اهمیت این دو پدیده را با نظر به ذات آنها گوشزد می‌کند، ولی دایره آن دو پدیده را بیش از حدّ تنگ و اخص می‌بیند. این نظریه کاملاً صحیحی است. زیرا وصول انسان به پدیده نازک‌دلی و حساسیت مثبت و همچنین وصول انسان به عشق مورد نظر که از سنخ عشق افلاطونی است، احتیاج به آگاهیها و گذشت از هواهای نفسانی و خودگراییها دارد که کمتر کسانی به این امور موفق می‌شوند. در صورتی که صلح یک پدیده اجتماعی است که بدون آن زندگی در معرض متلاشی شدن قرار می‌گیرد.

۲. وقتی می‌گوییم «ما به دنبال صلح هستیم» در حقیقت می‌گوییم ما به دنبال آن هماهنگی هماهنگیها هستیم که بتواند چهار عنصر دیگر تمدن (حقیقت، زیبایی، تکاپو و هنر) را به هم بپیوندد، تا از این راه خودگرایی ناآرامی را که غالبا آن چهار عنصر به وسیله آن جست‌وجو شده‌اند از ذهن یک انسان متمدن بیرون براند. از این دو نتیجه، درباره تعریف صلح در تمدن، همان مفاهیمی برمی‌آید که وایتهد متذکر شده است: هماهنگی هماهنگی هایی که تلاطم مخرب را آرام و تمدن را تکمیل می سازد.

البته بیانات وایتهد در مورد اثبات اینکه ناآرامی های ناشی از خودگرایی مخرب است و لذا برای به‌وجود آمدن و بقای تمدن حتما باید از ایجاد هماهنگی هماهنگی ها که صلح است بهره‌برداری کرد، کافی نیست. یعنی هنوز وایتهد با این مطالب صلح را به‌طور جامع و مانع تعریف نکرده است. زیرا برای تحقق بخشیدن به هماهنگی رسمی چهار عنصر تمدن، تعادل وحشت خودگرایان از یکدیگر نیز می‌تواند چنین کاری را انجام بدهد.

(بیشتر…)

دانلود کتاب آزادی معنوی چیست ؟

تاریخ : ۲ مهر ۱۳۹۱

توضیحات :  سری هارولد کلمپ، ماهانتا، استاد حق در قید حیات برای آموزش تعالیم مقدس اک به سرتاسر جهان سفر می کند. بسیاری از سخنرانی های عمومی او بر روی نوار کاست ضبط شده اند؛ اما برخی دیگر به جزء در گردهم آیی به خصوصی که مطرح گشتند، قبلاً در دسترس نبوده اند. تمان سخنرانی های عمومی سری هارول به عنوان خدمتی ویژه به دانشجویان اک و جویندگان در سرار جهان، مستقیماً تحت نظارت خود وی، نسخه برداری و چاپ می گردند. اینک این نوشته ها جهت حصول ادراک معنوی وسیع تر می توانند مورد مطالعه قرار گیرند. کتاب ( آزادی معنوی چیست ؟ )، یازدهمین کتاب از سری مکتوبات ماهانتا، مشتمل بر سخنرانی های او در سال ۱۹۹۱ می باشد. باشد که این اقدام خدمتی در جهت عروج شما به سوی کسب بینشی برتر دربارهٔ هستی باشد.