• دانلود کتابهای الکترونیک مختلف و متنوع با کمترین حجم ممکن
  • قرار گرفتن کتابها در سرور اختصاصی پارس بوک با لینک مستقیم
  • امکان ارسال لینک کتابهای جدید به ایمیل شخصی شما
  • رکورددار تعداد اعضا با بیش از 170 هزار عضو فعال
  • به روز رسانی مداوم سایت با کتابهای جدید ( هر روز یک کتاب جدید )

بازار مالی بین المللی

دانلود کتاب راهنمای بازارهای مالی

تاریخ : ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹

توضیحات : در اقتصاد ایران مفهومی که بشدت مورد خدشه قرار گرفته، بازار است. مهمترین درد اقتصاد ایران طی چند دهه گذشته بی توجهی به معنای بازار بوده است. وقتی این اصل را نادیده گرفتیم در نتیجه رقابت و شفافیت را از دست داده ایم و در چنین فضایی هم فساد دامن گیر اقتصاد ایران شده است. طی چند دهه گذشته بارها در مورد شیوه سوگیری سیاست های اقتصادی در کشور بحث شده و البته کمتر نتیجه ای بدست آمده است. در پس چنین فضایی اقتصاد ایران برخلاف آنچه در اسناد بالادستی اشاره شده، به سمت تبدیل شدن به اقتصاد اول منطقه میل نکرده و عمان، ترکیه و کشورهای حوزه خلیج فارس از ما پیش افتاده اند. درحالی که مزیتهای زیرساختی و ذاتی اقتصاد ایران از تمامی این کشورها بیشتر است…

دانلود کتاب نکات برجسته‌ی قوانین و مقررات مالی و محاسباتی

تاریخ : ۱۱ اسفند ۱۳۹۸

توضیحات : کتاب نکات برجسته‌ی قوانین و مقررات مالی و محاسباتی نوشته‌ی حمید دیانت پی، به بررسی قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران، قانون توسعه ابزارها و نهادهای مالی جدید، قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران، قانون محاسبات عمومی، قانون تجارت، قانون برگزاری مناقصات، قانون مالیات بر ارزش افزوده، قانون مالیات‌های مستقیم، قانون عملیات بانکی بدون ربا (بهره)، قانون پولی و بانکی کشور و قانون بیمه بیکاری می‌پردازد.

دانلود کتاب بازار های مالی بین الملل

تاریخ : ۲۶ بهمن ۱۳۹۰

توضیحات :  پس از جنگ جهانی دوم دولتها با هدف بازسازی اقتصاد ملی خود، با ثابت نگه داشتن قیمت ارزها نسبت به دلار آمریکا سعی در تحکیم مبادلات تجاری خود داشتند، اما این امر تا سال ۱۹۷۱ بیشتر دوام نیاورد و بنا بر دلایل متعدد، قیمت ثابت متقابل ارزها، که تنها بواسطه سیاست دولتها تنظیم می شد،  با توجه به عرضه و تقاضای بازار به صورت شناور شکل گرفت. در قبال این سیاست جدید، بانکها که ماهیتأ  درگیر جریان  پولی و ارزی هستند، با هدف مدیریت و تامین منابع ارزی خود، جریانی بین بانکی را بوجود آوردند تا بواسطه آن، ارزهایی را که فکر می کردند در آینده ارزش بیشتری خواهند داشت را تهیه، و متقابلا آنهایی را که فکر می کردند ارزش خود را ازدست خواهند داد، بفروشند..