• دانلود کتابهای الکترونیک مختلف و متنوع با کمترین حجم ممکن
  • قرار گرفتن کتابها در سرور اختصاصی پارس بوک با لینک مستقیم
  • امکان ارسال لینک کتابهای جدید به ایمیل شخصی شما
  • رکورددار تعداد اعضا با بیش از 170 هزار عضو فعال
  • به روز رسانی مداوم سایت با کتابهای جدید ( هر روز یک کتاب جدید )

جنگ های ایران و روم

دانلود کتاب تاریخ نظامی ایران

تاریخ : ۳۰ خرداد ۱۴۰۰

توضیحات :  غلامحسین مقتدر تاریخ‌نگار و نظامی ایرانی بود. وی از افسران دوره رضاشاه بود و در دوره پهلوی دوم با درجه سرلشکری به معاونت وزارت جنگ رسید. او برای نگارش کتاب کلید خلیج فارس در سال ۱۳۳۳ برندهٔ جایزه سلطنتی کتاب سال شد. فرزندش، رضا مقتدر، از معماران به‌نام ایرانی است. از آثار مقتدر میتوان به کتابهای زیر اشاره کرد :

کلید خلیج فارس

تاریخ مختصر ایران

نبردهای بزرگ نادرشاه

جنگ‌های هفتصدساله ایران و روم

اسرار تخت جمشید

فهرستی از تاریخ ایران

تاریخ نظامی ایران

دانلود کتاب تاریخ نظامی ایران – جنگهای دوره اشکانی

تاریخ : ۴ آذر ۱۳۹۸

توضیحات : پادشاهان اشکانی از نژاد پارتی به شمار می رفتند. پارت ناحیه ای بود که در خراسان کنونی قرار داشت. گویند که نام این قوم ماخوذ از اسم قبیله پارنی است که تیره ای از قوم سکایی داهه به شمار می آمدند و در بیابانهای بین رود جیحون و دریای خزر در ییلاق و قشلاق بودند و مسکن اصلی آنان در استپهای میان گرگان و دریای آرال بود. مردم پارنی شاید بیشتاز قبیله های بودند که بخش های آباد پارت را در تصرف گرفتند در زبان ارمنی قدیم، و قسمتهای پارتی مانوی بعضی از کلمات آن زبان را از ریشه پارنی دانسته اند که توسط آن قوم به زبان پارتی راه یافته اند. پارنی ها حتی پس از تصرف پارت عادت چادرنشینی و شبانی خاص سکایی را نگاه داشتند. پارنی ها مردمی سوارکار و دلیر بودند و چون از آزادگان به شمار می رفتند، پیاده رفتن را دون شان خود می دانستند و همواره اسبی زیر ران خود داشتند. تیر و کمان سلاح ملی آنان بود. خصوصیت جنگی ایشان در جنگ و گریز حیله گرانه بود. سوار پارتی در حین گریز ناگهان به عقب بازمیگشت و به دشمن تیر می انداخت، پس از مدت کوتاهی بار دیگر، حمله را آغاز می کرد. از مجموع نوشته های مورخان قدیم، چنین نتیجه گرفته می شود که پارتی ها از آریاهای ایرانی بودند…

دانلود کتاب شاهنشاهی جهانی ایران – جلد ۱‎‎

تاریخ : ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۲

توضیحات :  بهرام روشن ضمیر، نویسنده این کتاب ۵ سال برای نگاشتن این کتاب و ویرایش آن زمان گذاشته تا توانسته مجموعه ای تحلیلی با بهره از آخرین دستاوردهای دانش تاریخ و باستانشناسی و ایرانشناسی درباره تاریخ ایران باستان بدست بیاورد. او نسخه الکترونیک آنرا به شکل رایگان به جامعه فرهنگ دوست ایرانی پیشکش میکند. نخستین نسل از تاریخ نویسی تاریخ گزارشی بود که بهترین نمونه باستانی آن را در بیستون داریوش بزرگ می بینیم. در این نوع تاریخ، کم ترین اندازه ی ممکن از تحلیل وجود دارد و گوینده، به شرح و توصیف رویدادها بسنده می کند. نسل دوم تاریخ نویسی را یونانیان باستان به جهان شناساندند. هرودوت آرمان خود از تاریخ نویسی را بررسی چیستی و چرایی جنگ های پارسی (ایران و یونان) می داند و نخستین نوع از تاریخ اندیشیده یا تحلیلی را ارائه می کند. در تاریخ تحلیلی، اگر گزارشی از یک رویداد گفته می شود، باید توضیح داده شود که مدرک یا شاهد ماجرا که بوده؟ سند گوینده چیست؟ و اگر روایت هایی متفاوت و متناقض وجود دارد، گزارشگر چرا یکی از این روایت ها را برگزیده؟ این نوع تاریخ نویسی در دو سده ی اخیر به اینگونه درآمده که در بسیار موارد که اصلا گزارشی درخور وجود ندارد، تاریخ نویس، با پردازش روایت ها و مدارک تلاش می کند پازل تاریخی را تکمیل کرده و خودش رویداد را بازسازی کند. نسل سوم از تاریخ نویسی که آنرا تاریخ انتقادی می خوانند، در دوران مدرن، اصلا بر اساس نقد تاریخ نوشته های موجود شکل گرفت.