• دانلود کتابهای الکترونیک مختلف و متنوع با کمترین حجم ممکن
  • قرار گرفتن کتابها در سرور اختصاصی پارس بوک با لینک مستقیم
  • امکان ارسال لینک کتابهای جدید به ایمیل شخصی شما
  • رکورددار تعداد اعضا با بیش از 170 هزار عضو فعال
  • به روز رسانی مداوم سایت با کتابهای جدید ( هر روز یک کتاب جدید )

طنزپردازی

دانلود کتاب سرگذشت 10 طنز پرداز به یاد ماندنی برتر جهان

تاریخ : ۱ اسفند ۱۳۹۹

توضیحات :  کتاب سرگذشت 10 طنزپرداز به یاد ماندنی برتر جهان نوشته‌ی امیرعباس حاتم زاده، به بررسی تاریخچه‌ی هنر سینما در ژانر طنز می‌پردازد.
بازیگری نوعی از موسیقی محسوب می‌شود و بازیگر نوازنده آن است. شناخت سبک‌ها و فضا‌های نمایشی و داستانی مانند دستگاه‌ها و نت‌های موسیقی هستند…
لیست بیوگرافی ها:
۱ – چارلی چاپلین (Charlie Chaplin)
۲ – باستر کیتون (Buster Keaton)
۳ – هارولد لوید (Harold Lloyd)
۴ – نورمن ویزدوم (Norman Wisdom)
۵ – ژاک تاتی (Jacques Tati)
۶ – لورل و هاردی (Laurel and Hardy)
۷ – پیتر سلرز (Peter Sellers)
۸ – جک لمون (Jack Lemon)
۹ – روآن اتکینسون (Rowan Atkinson)
۱۰ – برادران مارکس (Marx Brothers)

دانلود کتاب افسانه ها

تاریخ : ۷ آذر ۱۳۹۲

توضیحات : طگوگول بنیان‌گذار سبک رئالیسم انتقادی در ادبیات روسی و یکی از بزرگترین طنزپردازان جهان است. وی در ۱۸۲۹ منظومهٔ هانس کوشِل‌گارتِن را به چاپ رساند. این کتاب با موفقیتی روبه‌رو نشد و تقریباً تمام نسخه‌های آن را خود گوگول خرید و آتش زد. این ناکامی، نویسندهٔ نوپا را نسبت به ادبیات دلسرد کرد، ولی سرخوردگی او طولانی نبود. در سالهای ۱۸۳۱-۱۸۳۲ داستانهای منثور شبهایی در قصبهٔ نزدیک دیانکا منتشر شد و تحسین الکساندر پوشکین را برانگیخت. رمانتیسم این داستانها در مضمونهای افسانه‌ای و قصه‌وار آنها و نیز در به تصویر کشیدن زندگی خوش و بی‌غم مردم نمود می‌یافت. این اثر گویای عشق و علاقهٔ نویسنده به زادگاهش، اوکراین، و مردم آن است و در آن هنوز از خندهٔ تلخ و آمیخته به گریه که در مجموعهٔ بعدی داستانهای او با عنوان میرگورود (۱۸۳۵) احساس می‌شود خبری نیست. گوگول در میرگورود به نمایش زندگی پیش‌پاافتاده و مبتذل مردم عامی روی آورد. این نخستین بار بود که در ادبیات روس نیروی هولناک زندگیِ فاقد معنویت نمایان می‌شد و ریشه‌های اجتماعی آن آشکار می‌گشت. گوگول از سال ۱۸۳۵ تا ۱۸۴۲ مشغول نگارش مجموعهٔ داستانهای پترزبورگی (شامل داستانهای دماغ، پرتره، کالسکه، بلوار نفسکی، یادداشتهای یک دیوانه و شنل) بود که در آنها استادیِ نویسنده در قلمروهای جدیدی جلوه می‌یافت: گوگول در این داستانها در مقام روایتگر شهرها رخ می‌نماید که عمق تضادهای اجتماعی موجود در شهر را به چشم دیده و دریافته است.