• دانلود کتابهای الکترونیک مختلف و متنوع با کمترین حجم ممکن
  • قرار گرفتن کتابها در سرور اختصاصی پارس بوک با لینک مستقیم
  • امکان ارسال لینک کتابهای جدید به ایمیل شخصی شما
  • رکورددار تعداد اعضا با بیش از 170 هزار عضو فعال
  • به روز رسانی مداوم سایت با کتابهای جدید ( هر روز یک کتاب جدید )

علی اصغر حقدار

دانلود کتاب قطعاتی از تاریخ معاصر ایران

تاریخ : ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶

توضیحات : از ظهور قاجاریه تا جنبش مشروطیت :  عهدنامۀ ترکمنچای، قائم مقام فراهانی در واپسین روزهای زندگی، امیرکبیر در کنفرانس ارزتۀ الروم، تجزیۀ هرات و معاهدۀ صلح پاریس، میرزا رضا کرمانی و توطئه چینی کامران میرزا.

از جنبش مشروطیت تا کودتای سوم اسفند : فلک کردن تجار قند و مقدمات جنبش مشروطیت، مهاجرت کوچک به حضرت عبدالعظیم، صدور فرمان مشروطیت در ایران، حکایت فروش دختران قوچان در مجلس شورای ملی، قرارداد ۱۹۰۷ انگلیس و روسیه و مشروطه خواهان، امین السطان اتابک در صحن مجلس شورای ملی، بمباران اولین مجلس شورای ملی، مشروطه خواهان در تهران و اعادۀ مشروطیت، واکنش مجلس به اولتیماتوم روسیه در اخراج مورگان شوستر، اعضای کمیتۀ مجازات در زندان، نمایندگان ایران در مجمع اتفاق ملل ۱۹۱۹، وثوق الدوله و قرارداد ۱۹۱۹، جنبش کلنل محمدتقی خان پسیان در خراسان.

در دوران سلطنت پهلوی : کودتای سیدضیاء و رضاخان در سوم اسفند ۱۲۹۹، جمهوری خواهی سردار سپه و مجلس پنجم، سردار سپه و فروپاشی قاجار، ماجرای پروندۀ امتیاز نفت و انگلستان، تاسیس دادگستری در ایران، رضاشاه در ترکیه، استعفای رضاشاه پهلوی.

از استقرار محمدرضا پهلوی تا سقوط نظام شاهنشاهی : بلوای نان در تهران، تیراندازی به شاه زمینه‌ای برای تجدید نظر در قانون اساسی، ترور حاج علی رزم آرا، انحلال مجلس شانزدهم توسط محمد مصدق، ملی شدن صنعت نفت ایران، کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ و محاکمۀ دکتر مصدق، نفت ایران و کنسرسیوم چند ملیتی، تشکیل سازمان اطلاعات و امنیت کشور(ساواک)، اصلاحات ارضی و منشور انقلاب سفید شاهنشاهی، مدرنیزاسیون مونتاژ عصر محمدرضا شاهی، تجدید نظر پنجم در قانون اساسی مشروطیت، جشن‌های دو هزار و پانصد سالۀ شاهنشاهی، تکنوکرات‌های مدرن در کانون مترقی، ایران شاهنشاهی و جریانات منطقه‌ای و بین المللی، محمدرضا پهلوی و ایجاد حزب رستاخیز، کابینۀ بختیار، سقوط رژیم شاهنشاهی، سیدحسن تقی زاده از مشروطه خواهی تا سلطنت طلبی، محمدعلی فروغی و تغییر سلطنت، سیدضیاء طباطبایی و سیاست‌های استعماری، امیرعباس هویدا و بازنمایی اقتدار دولتی.

دانلود کتاب تحولات فرهنگی و سیاسی ایران معاصر

تاریخ : ۲۷ مهر ۱۳۹۵

توضیحات :  تاریخ معاصر ایران بر اساس برخورد با تمدن و فرهنگ مدرنیته ساخته شده است؛ نخستین برخوردها در یکصد سال پیش از استقرار مشروطیت و با جنگ های ایران و روسیه و تلاقی دیپلماتیک با بریتانیا به وجود آمد و تکانه های بعدی را رویدادهای مشروطیت پدیدار ساختند.  یکصد سال گذشته- از بنیان اولین پارلمان و تدوین نخستین قانون اساسی- تاکنون مفاهیم، نهادها، رفتار، ایده ها و کنشهای آمیخته با اصول و لایه های مدرنیته در زمینه های اجتماعی- سیاسی و اقتصادی – فرهنگی کشورمان جریان داشته و با این حال نتوانسته اند به فرهنگی برآمده از واقعیات جامعه و نیازهای ایرانیان ارتقا یابند. داستان سیر اودیسه وار مدرنیته در ایران، هم چنان در راه و ایده ها و کنشهای آن، پروژه ای ناتمام بشمار می روند؛ آسیب شناسی این ناتمامی در سنجش عقلانی سنت و برخورد عملی با مدرنیته را می طلبد؛ زمینه ای که در بیشتر کارکردهای فرهنگی و سیاس – اجتماعی نادیده گرفته شده اند و دور نیست که اصرار بر این نادیدگی، فرهنگ ایران را از گردونه جهانی الگوهای زندگی و مفاهیم اندیشگی مدرنیته خارج سازد.

دانلود کتاب تصویر ایران و ایرانی از نگاه مسافران خارجی

تاریخ : ۳ تیر ۱۳۹۵

توضیحات :  علی اصغر حقدار در کتاب «تصویر ایران و ایرانی از نگاه مسافران خارجی» نوشته‌های سیاحان مختلف را در پنج فصل مجزا شامل جاذبه‌های اقلیمی، آداب و رسوم اجتماعی، باورهای شخصی، اماکن دینی و آثار باستانی و شیوه زیستی مردمان این سرزمین گردآوری کرده است. این کتاب که در اردیبهشت ۹۵ در کشور ترکیه منتشر شد، اثری تحلیلی و روشمند در باب سفرنامه‌ها است. مبنای پژوهش حقدار در این کتاب، بررسی و تحلیل گزارش‌های سیاحان خارجی از ایران زمین در دوران صفویه است، زیرا پس از فراز و نشیب‌های فراوان در دوره‌های پیشین، در این برهه تاریخ، ایران به یک حکومت مرکزی و مقتدر دست یافت و در همین اثنا گردشگران غربی در پی شناخت مشرق زمین، راهی این دیار شدند. علی اصغر حقدار در مقدمه «تصویر ایران و ایرانی از نگاه مسافران خارجی» می‌نویسد: سیاحان تمام لایه‌های زیستی و فرهنگی ایران را به قلم کشیده و از هیچ نکته‌ای در آداب و رسوم و اخلاقیات و دینداری و ملک داری ایرانیان فروگذار نکردند و محسنات و عیوب ایرانی را در یادداشت‌های خود ثبت کردند و آن سفرنامه‌ها در تحولات معرفتی به ایران و ایران‌شناسی و باستان‌شناسی ایران‌زمین تبدیل شدند و شخصیت‌های مهمی چون آلبرت اومستند، پی‌یر بریان، دیاکونوف، دومزیل، هانری ماسه و… تا آنجا مجذوب ایران و ایرانی شدند که تمام عمر خود را صرف شناخت ایران و ایرانی کردند. بی‌تردید با ایجاد روابط در قرن چهارده میلادی، ایران در راه عصر جدید قرار گرفت و همان‌طور که هانس روبرت رویمر، خاورشناس آلمانی در تحقیق عالمانه خود آورده است، مراودات ایران با دنیای رنسانس، ایران زمین را بیش از پیش به اروپاییان شناساند.