• دانلود کتابهای الکترونیک مختلف و متنوع با کمترین حجم ممکن
  • قرار گرفتن کتابها در سرور اختصاصی پارس بوک با لینک مستقیم
  • امکان ارسال لینک کتابهای جدید به ایمیل شخصی شما
  • رکورددار تعداد اعضا با بیش از 170 هزار عضو فعال
  • به روز رسانی مداوم سایت با کتابهای جدید ( هر روز یک کتاب جدید )

فیزیک نجومی

دانلود کتاب سفر به جهانهای دوردست

تاریخ : ۲۹ فروردین ۱۳۹۹

توضیحات : بیرون رفتن از کره زمین ، سفر به کرات آسمانی و سیر و سیاحت در جهان های دوردست، هرگز مانند امروز در پیش روی آدمی جای نداشته است . تقریبا هر روز در روز نامه ها میخوانیم یا از رادیوها می شنویم که پیشرفتی در این زمینه حاصل آمده است . تاکنون بیش از یک دوجین قمر مصنوعی در پیرامون زمین و دو سیاره مصنوعی بگرد خورشید پرواز در آمده است . کوئی مرزهای زمین دیگر برای انسان تنگ شده و اندیشه آدمی در گرو تسخیر فضا و جهانهای ناشناخته است در همه جا و از جمله در ایران ، آگاهی بر پیشرفتهای دانش در این زمینه خواستاران فراوان دارد و بسیاری از مردم ، بویژه جوانان دانش دوست مایلند در باره این گوشه تازه و تقریبا نکاویده دانش آگاهی هایی داشته باشند . میخواهند بدانند که راههای شکافتن زره جاذبه زمین کدامند ؟ چرا سرعت های عادی برای سفر ب فضا نارساست و اصول و ساختمان موشکها و فشفشه ها چیست؟ در جو زمین و آنچه در وراء آن قرار دارد چه روی میدهد و ماه که نزدیکترین همسایه فضائی ماست چه ویژگی هایی دارد و و آیا میتوان به سیاره های منظومه شمسی دست یافت وب منظومه های دیگر راه جست و برای پاسخ دادن باین نیاز، در مجله ها و روزنامه های فارسی ، اینجا و آنجا مطالبی درباره این مسائل نگاشته اند و مینگارند که اگر هم اندکی کنجکاوی را سیراب کند ، با شگفتی را برانگیزد نمی توان گفت که دانستنیهای منظمی با شیوه علمی در بر دارند؛ بسبب فقدان مجله های علمی ، این نوشته ها بیشتر آمیخته با – و حتی گاهی آکنده از هیجانهای خاص روزنامه نگاریست .

(بیشتر…)

دانلود کتاب شناخت منظومه شمسی

تاریخ : ۲۴ فروردین ۱۳۹۶

توضیحات : کتاب حاضر برگردان فارسی چهارمین فصل کتاب مسائل کنونی عالم شناسی است. کتاب مزبور به بررسی عالم از دیدگاه فیزیک نجومی نوین می پردازد، در بخش چهارم کتاب که به شناخت منظومه شمسی اختصاص دارد. پیدایش و تغییرات این منظومه از دیدگاهی مطرح می شود که هرگز در تئوریهای کلاسیک مورد توجه نبوده است. همین طرز نگرش به رویدادها است که از یک سو شناخت منظومه شمسی را به شناخت عالم پیوند می دهد و از سوی دیگر به آن دینامیسمی می بخشد که هرگز در فرضیات پیشین منشا منظومه شمسی ملاحظه نمی شود.

در همین بخش از کتاب، فرضیه های کلاسیک منشا منظومه شمسی مورد تجزیه و تحلیل علمی قرار می گیرند، نقاط ضعف و هسته های واقعیت موجود در هر یک برملا می شود و سرانجام دکترینی تازه در این زمینه ارائه می گردد. گرچه کتاب پیرامون مسائلی تخصصی تالیف گردیده ولی شیوه بیان مطالب چنان است که هر خواننده از آن استفاده خواهد کرد و در برگردان فارسی فصل چهارم آن نیز برای این سوال خود که منظومه سیاره ای، از کجا آمده و تحت چه نظاماتی تغییر می کند پاسخی علمی خواهد یافت.