• دانلود کتابهای الکترونیک مختلف و متنوع با کمترین حجم ممکن
  • قرار گرفتن کتابها در سرور اختصاصی پارس بوک با لینک مستقیم
  • امکان ارسال لینک کتابهای جدید به ایمیل شخصی شما
  • رکورددار تعداد اعضا با بیش از 170 هزار عضو فعال
  • به روز رسانی مداوم سایت با کتابهای جدید ( هر روز یک کتاب جدید )

نظریه داروین

دانلود کتاب اجداد بشر

تاریخ : ۱۰ آبان ۱۴۰۱

توضیحات :    کتاب اجداد بشر، یکی از قدیمی‌ترین آثار ترجمه‌شده به فارسی در باب نظریه تکامل داروینیسم است. این کتاب کوشیده است تا تکامل انسان از شاخه‌های دیگرِ موجودات زنده را به‌صورت علمی (و البته با کمک عکس‌ها و تصاویر) به ساده‌ترین شکل ممکن بیان کند. در این کتاب خبری از فرمول‌های پیچیده و توضیحات سنگین زیست‌شناسی و DNAشناسی نیست. کتاب در چند صفحه کوتاه و به گونه مختصر -اما جامع و مفید-۰ تالیف گردیده است. نقاشی‌ها و تصاویر داخل کتاب توسط موریس ویلسون نگاشته شده است.

دانلود کتاب داروین و انتخاب طبیعی

تاریخ : ۶ اسفند ۱۳۹۸

توضیحات : سر چارلز شرینگتون می گوید برای تعطیلات تابستان به خانه مادری برگشته بودم، مادرم مرا متقاعد کرد که اصل انواع داروین را بخوانم؛ او می گفت : “این کتاب در جهان را نیمه باز گذاشته.” مادر شرینگتون به راستی درست می گفت هیچ نظریه دیگری در پهنه دانش اینچنین ضربه مهیبی به فهم ما از طبیعت نزده است. نظریه داروین انقلابی ترین نظریه بود که با اطمینان زیادی تبیینی طبیعی از وجود انسان به دست می داد.توماس هاکسلی یکی از دوستان نزدیک داروین بعد خواندن کتاب اصل انواع می-گوید:” چقدر احمق بودم که زودتر بدین فکر نیفتادم

دانلود کتاب تاملی بر نظریه تکامل

تاریخ : ۱۱ مرداد ۱۳۹۴

توضیحات : به فرایند تغییر گونه‌های حیات طی زمان و در طول نسل‌ها فرگشت یا تکامل گفته می‌شود. واژهٔ فرگشت ترکیبی است از پیشوند فر- به معنای افزایش, بهتری و بن ماضی گشت از مصدر گشتن به معنای تغییر کردن, تبدیل شدن. رشته زیست‌شناسی تکاملی به بررسی اینکه چگونه و چرا این تکامل اتفاق می‌افتد می‌پردازد. یک اندامگان یا ارگانیزم از والدینش خصوصیات و ویژگی‌هایی از طریق ژن‌هایش به ارث می‌برد. تغییرات در این ژن‌ها (که جهش خوانده می‌شود) می‌تواند ویژگی‌های جدید در فرزندهای سیستم حیاتی تولید کند. اگر این ویژگی‌های جدید باعث بشود که فرزندها بهتر بتوانند با محیط خارجی وفق پیدا کنند، در زنده ماندن و تولید مثل موفق‌تر خواهند بود. به این فرایند انتخاب طبیعی گفته شده، و باعث می‌شود که ویژگی‌هایی که مفید هستند عمومی‌تر شوند. در طول نسل‌های فراون، یک جمعیت می‌تواند آنقدر ویژگی‌های جدید کسب کند که به یک گونه جدید از موجودات تبدیل شود.

دانلود کتاب از میمون تا انسان

تاریخ : ۱۸ آبان ۱۳۹۳

توضیحات : شباهت‌های شگفت‌انگیز میان انسان‌ها و نزدیکترین عموزاده هایمان‌ شامپانزه‌ها، بونابوها، گوریل‌ها و اورانگوتان ها تقریباً در تمام جنبه‌های زندگی دیده می‌شود؛ از رفتارهای جنسی گرفته تا شیوۀ بیان اندیشه‌ها و احساسات. در واقع اینطور به نظر می‌رسد که تقریباً هر کاری که انسان‌ها انجام می‌دهند، میمون‌های دیگر نیز انجام می‌دهند که باعث می‌شود برخی از انسان‌ها از خود بپرسند، آیا انسان واقعاً موجود خاصی است

دانلود کتاب میمون برهنه

تاریخ : ۷ بهمن ۱۳۹۱

توضیحات : کتاب “میمون برهنه” بعد از اصل انواع داروین جنجالی ترین و پرتیراژترین کتاب علمی است ، کتابی که دنیا را تکان داده وفقط سه ماه پس از انتشار به ۱۷ زبان ترجمه شد و تا کنون از این ۲ کتاب دهها میلیون نسخه در جهان بفروش رفته است.  جانورشناس برجسته در کتاب “میمون برهنه” ، حیوان انسانی را با دیدی بی پروا . برون نگرانه بررسی میکند و شباهتهای تکان دهنده ای را که بین الگوهای رفتاری انسان و دیگر جانوران وجود دارد آشکار میکند. و در کتاب بعدی یعنی “باغ وحش انسانی”، فرصتی تازه و ارزنده به نویسنده می دهد تا شباهتهای موجود میان الگوهای رفتاری انسان و حیوان را در وضع خاص انسان یعنی در شرایط اسارت جستجو کند. میمون ها و گوریل های کنونی ۱۹۳ گونه هستند ،که بدن ۱۹۲ گونه ی آنها از مو پوشیده شده است (آمار مربوط به زمان نگارش کتاب است)،انسان فرزانه HOMO SAPIENS تنها میمون استثنایی برهنه است!

دانلود کتاب تکامل و ژنتیک

تاریخ : ۱۹ شهریور ۱۳۸۹

توضیحات :  آیا حقیقت دارد که یک سری سلول‌های ریز به خودی خود در دریا پدید آمدند و بعد تبدیل به ماهی، خزنده و در نهایت انسان شدند؟ مگر می‌شود انسان با باکتری و  گیاه و پرنده فامیل باشد؟ آیا درست که انسان و میمون و شامپانزه از یک خانوادهٔ مشترک هستند؟ این حرف‌ها   ادعاها بر اساس چه مدارکی و اساساً برای چه هدف و منظوری بیان می‌شوند؟ پاسخ به این سوالات و نیز پرسش‌های پیاپی که ذهن شنودگان و خوانندگان نظریهٔ داروین را به خود مشغول می‌دارد، نیاز به پیش‌ زمینه‌هایی دارد. ما در این کتاب تلاش کرده‌ایم به طور خیلی خلاصه به این موارد بپردازیم و گرچه ادعای کامل بودن نداریم، اما تلاش خود را کرده‌ایم و امیدوارم کسانی که این پرسش‌ها نیز در ذهن آنها وجود دارد، با خواندن کتاب تا حدودی به جواب قانع‌کننده‌ای برسند. پیش از آغاز بهتر است این جملهٔ کلیدی و مهم نظریه را به خاطر بسپارید: طبیعت به هیچ عنوان به دنبال تکامل دادن موجودات نیست، بلکه تنها موجوداتی قادر به زنده ماندن و تکثیر هستند که همزیستی بیشتری با این تغییرات کسب کرده باشند. نظریهٔ تکامل یا صحیح‌تر  بگوییم فرگشت۱، توضیح می‌دهد که چگونه نسل همهٔ موجودات از باکتری گرفته تا گیاه و انسان، همواره به دلیل جهش‌های ژنتیکی در حال تغییر و تحول هستند و این تغییرات گرچه بسیار جزئی و ناملموس هستند، اما  ر طول زمان طولانی (مثلاٌ دویست میلیون سال)، به تغییرات اساسی تبدیل می‌شوند و موجودی متفاوت را پدید می‌آورند. اشتباه بسیاری از منکران نظریهٔ فرگشت (تکامل) این است که تصور می‌کنند این نظریه ادعا  می‌کند موجودات تک‌سلولی بر اثر اتفاقات عجیب تبدیل به ماهی شده‌اند، بعد بالهٔ آنها ناگهان تبدیل به دست و پا شده و حیوان از آب بیرون آمده و روی خشکی شروع به خزیدن یا راه رفتن کرده است! اگر می‌خواهید جواب پرسش‌های خود را در مورد نظریهٔ فرگشت (تکامل) بیابید، کتاب حاضر را از اول تا به آخر به طور کامل بخوانید.  فرایند تغییر در گونه‌های حیات در اثر گذشت زمان و در طول نسل‌ها تکامل گفته می‌شود. رشته زیست‌  شناسی تکاملی به بررسی اینکه چگونه و چرا این تکامل اتفاق می‌افتد می‌پردازد. نظریه تکامل در سال ۱۲۳۸ هجری شمسی (۱۸۵۹ میلادی) و با انتشار کتاب «درباره مبدأ گونه‌ها» توسط چارلز داروین بوجود آمد.  اکتشافات بعدی در زمینه نحوه جهش ژن‌ها به همراه پیشرفت‌ها در رشته «ژنتیک جمعیت» توضیحات بیشتری در زمینه نحوه عملکرد تکامل فراهم آورد. از زمان داروین شواهد مبنی بر این نظریه به‌طور قابل ملاحظه‌ای  محکم‌تر و فراگیرتر شده‌است و علوم زیست‌شناختی اخیر چون ژنتیک، بیوشیمی، فیزیولوژی، بوم شناسی، رفتارشناسی جانوری و به ویژه زیست‌شناسی مولکولی با فراهم آوردن شواهد محکم‌تر و جزئیات بیشتر بر  نظریه تکامل صحه گذاشته‌اند.